Sari la conținut

Stegarii au terminat turul de campionat cu o remiză albă la Târgu Mureş. FCM Târgu Mureş  - FC Braşov s-a încheiat 0-0 şi galben-negrii au adunat 19 puncte în acest tur de Liga I. Braşovenii au cinci victorii, patru rezultate de egalitate şi opt înfrângeri, ei au înscris 17 goluri şi au primit 16. Ultimul meci al turului de campionat putea foarte uşor să se termine cu victoria braşovenilor, însă la fel de bine Ilyeş şi compania puteau să-şi adjudece toate cele trei puncte. Trupa condusă de Marius Şumudică a început în forţă partida de la Mureş şi Chipciu în câteva rânduri, Viveiros, Buga şi Distefano l-au întins serios pe Călin Albuţ, însă nu au reuşit să înscrie. Mureşenii au reuşit să echilibreze jocul, însă goalkeeperul braşovean Mario Felgueiras a demonstrat încă odată că este unul dinte cei mai buni portari din Liga lui Mitică. „Super Mario” a apărat în situaţii de unu la unu la ocaziile lui Didi şi Bumba. În partea secundă, jocul a fost la fel de echilibrat, însă ocaziile de poartă au fost mult mai puţine. Dan Matei a ratat o oportunitate pentru gazde, în timp ce pentru stegari Viveiros a irosit cea mai mare şansă a reprizei. Astfel, la finalul jocului tabela arăta scorul de 0-0. Înaintea partidei de la Târgu Mureş s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Ibrahim Dossey, fostul portar al lui FC Braşov care a decedat în urmă cu 3 ani.
Rezultat echitabil. Antrenorul echipei FC Braşov, Marius Şumudică, a declarat  că rezultatul de egalitate, scor 0-0, a fost unul echitabil. „Echipa a dat dovadă de caracter, iar rezultatul este echitabil. În prima repriză am controlat jocul până în minutul 35, după care gazdele au avut două ocazii importante. Am avut şi noroc în acest meci, însă important este că am obţinut un punct, care va cântări destul de mult în lupta pentru evitarea retrogradării.
Este al treilea meci consecutiv în care nu primim gol. Felicit jucătorii pentru determinarea cu care au evoluat în acest joc. Pe Robert Ilyeş îl felicit pentru longevitate, am jucat cu el în teren şi mai poate să evolueze chiar dacă are 37 de ani. Acestă echipă, după perioada de iarnă, va arăta altfel", a declarat Marius Şumudică.
La rândul său, tehnicianul formaţiei FCM Târgu Mureş, Maurizio Trombetta, a declarat: „Sunt mândru de jucătorii mei, păcat că nu am dat gol. Am ratat mult, puteam câştiga. Totuşi, sunt mulţumit de prestaţie".

Comentarii

Ultimă oră