Sari la conținut

Stegarii au plecat în cantonament la Cheile Grădiştei

stegarii-au-plecat-in-cantonament-la-cheile-gradistei


Stegarii au plecat în primul cantonament al stagiului de iarnă. Până pe 27 ianuarie 2013, fotbaliştii pregătiţi de Adrian Szabo şi Andrei Şanta vor alerga pe pantele de la Cheile Grădiştei.

Acum începe greul pentru galben-negrii, care vor fi alergaţi serios de tehnicienii Braşovului, Adrian Szabo fiind adeptul unei pregătiri montane serioase. Buga şi compania vor avea câte două antrenamente în fiecare zi, iar stegarii probabil că vor uita cum arată mingea. Lotul „stegar” deplasat la Cheile Grădiştei este următorul: D. Mutu, Marinescu (CS Severin), Căucă (junior) - portari; Velayos, Machado, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu, Radu Barbu, Dârstar (junior), Oltean (FC Bihor), Dumbravă - fundaşi; Viveiros, Moraru, Madeira, I. Popa, Enceanu, Mateiu, Dias (FC Vaslui), Tătar (CSU Voinţa Sibiu), Cenţiu (junior), Iakab (junior) - mijlocaşi; Buga, Batin, Paun, Danquah (în probe), Andrei (junior). „Urmează o perioadă extrem de importantă şi destul de grea în procesul de pregătire, dar am discutat cu băieţii şi sunt conştienţi şi ei de importanţa acesteia. Este esenţial pentru noi să lucrăm bine în această perioadă, ca de altfel şi în turneul din Antalya, unde vom susţine opt partide amicale, pentru a avea un joc şi rezultate cât mai bune în returul campionatului", a declarat antrenorul Adrian Szabo înainte de plecarea spre Cheile Grădiştei.
David nu a plecat în cantonament. Fundaşul dreapta Alexandru David nu a făcut deplasarea cu restul lotului în cantonamentul de la Cheile Grădiştei. Acesta are de rezolvat anumite aspecte contractuale cu clubul şi în funcţie de finalitatea acestora va continua sau nu împreună cu prima echipă. Ultima noutate din lotul braşovenilor este portarul Andrei Marinescu, în vârstă de 27 de ani, de la CS Severin. Astfel după ce Marinescu a semnat cu FC Braşov, lui Florin Iacob i-a fost prelungit împrumutul la Unirea Tărlungeni până la finalul sezonului. Alături de Iacob, la Tărlungeni au ajuns şi fundaşul Potecu şi atacantul Damian.
„Avem un lot echilibrat”. Antrenorul stegarilor, Adrian Szabo, este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie. Tehnicianul galben-negrilor este de părere că lotul este echilibrat şi crede că stegarii vor reuşi să facă o figură frumoasă în partea a doua a campionatului. „Avem un lot echilibrat şi cred eu bine articulat. Am căutat să ne întărim sau să creem concurenţă pe anumite posturi, nu să transferăm de dragul de a transfera. Sigur, mai pot apărea unele transferuri de ultim moment, dar important pentru noi este că am reuşit să menţinem nucleul de bază al echipei şi lângă el am pus deja câteva piese care să-l întărească", a spus Adi Szabo.

Comentarii

Ultimă oră