Sari la conținut
stegarii-au-viitorul-in-fata

Braşovenii sunt obligaţi să treacă peste euforia succesului cu Steaua şi să adauge trei puncte în cont.

Atât Braşovul cât şi Constanţa, vin după rezultate bune în etapa precedentă. Stegarii s-au autodepăşit şi au bătut Steaua cu 3-1, în timp ce Viitorul a remizat la 2 pe terenul celor de la CS Severin.

Înaintea jocului cu cei de la Viitorul Constaţa, FC Braşov ocupă locul 9 în clasament cu un total de 23 de puncte.

Formaţia de la malul mării a acumulat 20 de puncte până acum şi se află pe locul 11 în clasament.

„Tratăm jocul cu maximă seriozitate!”

Echipa de puşti a Constanţei, pare să aibă secrete pentru antrenorul Adrian Szabo.” Viitorul este o echipă care joacă un fotbal agreabil, dezionvolt şi care acumulează şi puncte. Ca şi jocul cu Steaua, şi această partidă este pregătită cu maximă seriozitate. Ne dorim să încheiem aces an în faţa propriilor suporteri, cu un rezultat foarte bun. Am mare încredere în acest colectiv şi eu cred că jucători sunt suficienţi de maturi pentru a trece peste euforia victoriei cu Steaua. În sport în general, şi la fotbal în special, bucuriile trebuie să fie temperate !” este de părere Szabo.

Szabo, obiectiv personal !

La jocul cu Steaua, stadionul Tineretului a fost încă odată plin, iar victoria poate fi împărţită şi cu suporterii care au împins în permanenţă echipa de la spate.

Adrian Szabo nu este preocupat doar de jocul echipei şi de punctele acumulate şi anunţă încă un obiectiv personal.” Personal, mi-am fixat un obiectiv: atragerea unui număr cât mai mare de spectatori la meciurile de pe teren propriu. Sper şi îmi doresc ca la meciul cu Viitorul Constanţa, stadionul să fie la fel de plin ca la jocul cu Steaua !” spune Szabo.

Cu excepţia lui Taborda, în continuare suspendat după jocul de la Bistriţa, şi a mai vechilor accidentaţi Rareş Enceanu şi Dorinel Popa, lotul stegarilor este valid pentru jocul din prima etapă a returului.

FC Braşov-Viitorul Constanţa, se joacăm sâmbătă seara de la ora 18.00 pe stadionul Tineretului.

Start la retur !

Etapa a 18-a a primei ligi de fotbal, prima a returului, debutează mâine cu primele două partide. Programul complet al jocurilor din această rundă, arată astfel :

Vineri 30.11.2012

Universitatea Cluj-Pandurii Târgu Jiu (18.00, Digi Sport)

Concordia Chiajna – Steaua (20.00, Dolce Sport)

Sâmbătă 01.12.2012

FC Braşov-Viitorul Constanţa(18.00, Digi Sport)

Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj(20.30, Digi Sport)

Duminică 02.12.2012

Ceahlăul Piatra Neamţ-Petrolul Ploieşti(18.00, Digi Sport)

FC Vaslui – Rapid(20.30, Digi Sport)

Luni03.12.2012

Oţelul Galaţi – CSMS Iaşi(18.00, Digi Sport)

Astra Ploieşti-Gloria Bistriţa (19.00, Dolce Sport)

Dinamo – CS Severin (20.30, Digi Sport)

Comentarii

Ultimă oră