Sari la conținut
stegarii-gata-de-next-level-

„Chinul” celor de la FC Braşov a luat sfârşit: adio pante, adio alergări prin nămeții de zăpadă, adio febră musculară! Galben-negrii au încheiat stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei şi se gândesc acum la vremea blândă din Turcia şi la jocurile de pregătire din cel de-al doilea stagiu centralizat. De vineri, principalul Adi Szabo va muta cartierul general în Antalya!
Gata cu „Cheile”. „Galben-negrii” au încheiat ieri stagiul de la Cheile Grădiştei, unul în care fotbaliştii nu au fost menajați deloc. „M-am săturat de pante, aştept cu nerăbdare să mergem în Antalya. Am făcut febră musculară aici, dar suntem conştienţi că aceste antrenamente ne vor ajuta pe viitor. Ne aşteaptă un retur în care vrem să urcăm în clasament. Începem cu un joc greu, cu Dinamo, dar avem o revanşă de luat după ce în tur am câştigat pe teren, dar au fost alţi factori care au stabilit rezultatul final” a declarat mijlocaşul stegarilor, Iulian Popa.
Nume  noi  în curtea stegarilor. Galben-negrii şi-au asigurat, pentru doi ani şi jumătate, serviciile fotbalistului Alexandru Vagner. Fost la Gloria Bistriţa, FCM Tg. Mureş, dar şi la „defuncta” Forex Braşov, Vagner evoluează pe postul de fundaş dreapta. De asemenea, Frank Wiafe Danquah, atacantul care şi-a făcut ucenicia la cluburi mari din Europa, precum Ajax Amsterdam şi Newcastle United şi turcul cu cetățenie franceză Ayhan Güçlü, au semnat contracte valabile doi ani şi jumătate, cu gruparea de sub Tâmpa.
Întăriri pentru… Unirea!  Conducerea lui FC Braşov a ajuns la un acord cu oficialii Unirii Tărlungeni pentru împrumutul a trei tineri fotbalişti "stegari" la echipa antrenată de Gyusi Balint: Iacob, Potecu şi Damian. "Am ales să-i împrumutăm pe cei trei jucători la Tărlungeni pentru a avea meciuri în picioare. În cazul lui Florin Iacob s-a văzut că turul petrecut acolo a fost mai mult decât util. La fel sperăm să se întâmple şi în cazurile lui Potecu şi Damian, care sunt, de asemenea, doi tineri cu reale calități, dar care au nevoie să acumuleze experiență şi asta nu se poate face decât dacă joacă meci de meci. În plus, cei de la Tărlungeni şi-au fixat un obiectiv îndrăzneț, promovarea în Liga 2. În această situație, fiecare meci are o încărcătură aparte, lucru care va avea menirea să-i călească şi psihic pe tinerii noştrii fotbalişti", a declarat directorul general al clubului, Ioan Stamatopol.
Mateiu, vis împlinit! Alexandru Mateiu va da Cheile Grădiştei, pe... Spania. În mijlocul stagiului, jucătorul Braşovului a primit o veste extraordinară: a fost convocat pentru stagiul de pregătire al echipei naționale a României! „Mi s-a îndeplinit efectiv un vis! De mic copil mi-am dorit ca odată şi odată să ajung să îmbrac tricoul naționalei! Sper să nu îl dezamăgesc pe domnul Victor Pițurcă şi să nu rămân doar cu această convocare! Toți colegii de la FC Braşov m-au felicitat pentru convocare!” a spus Mateiu.  
Modificări în programul stegarilor. Organizatorii turneului pe care îl întreprind "stegarii" în perioada 1-19 februarie 2013 în Antalya, au înştiințat clubul că programul stabilit inițial a suferit o mică modificare. Astfel, primul meci al "galben-negrilor" va avea loc în data de 3 februarie şi nu 2, aşa cum era stabilit inițial, iar adversarul nu va mai fi FK Minsk din Belarus, ci Dnepr Dnipropetrovsk, ocupanta locului secund din campionatul Ucrainei. Ținând cont de aceste modificări, programul complet al meciurilor lui FC Braşov din Antalya arată în felul următor:
3 februarie  - FC Braşov - Dnepr Dnipropetrovsk (Ucraina - Liga 1)
6 februarie  - FC Braşov - FK Novi Pazar (Serbia - Liga 1)
8 februarie - FC Braşov - FK Donji Srem (Serbia - Liga 1)
11 februarie  - FC Braşov - Ferencvaros (Ungaria - Liga 1)
14 februarie  - FC Braşov - FK AS Trencin (Slovacia - Liga 1)
17 februarie - FC Braşov - Şahtior Donețk (Ucraina - Liga 1)
18 februarie  - FC Braşov - FC Sonderjyske (Danemarca - Liga 1)

Comentarii

Ultimă oră