Sari la conținut

"Stegarii" vor victorie! Chindia, ultimul adversar al braşovenilor din acest an

stegarii-vor-victorie-chindia-ultimul-adversar-al-brasovenilor-din-acest-an

„Stegarii” mai au de trecut un singur test până la vacanţa de iarnă. Sâmbătă, sub Tâmpa vine Chindia Târgovişte. Băieţii lui Adrian Szabo traversează o formă excelentă, după ce în ultimele 4 meciuri au înscris nu mai puţin de 24 de goluri. O victorie cu Chindia îi poate asigura Braşovului poziţia pe podium înaintea sărbătorilor.

FC Braşov şi Chindia Târgovişte joacă sâmbătă în ultimul meci al sezonului din Liga a 2-a.

„Stegarii” traversează o formă excelentă, reuşind să câştige ultimele 4 meciuri, aceasta fiind practic cea mai bună serie de la începutul campionatului. Mai mult, galben-negrii au şi cel mai bun atac, cu 41 de goluri înscrise în 17 meciuri. Dintre acestea, 24 au fost marcate în ultimele patru partide.

„Ne dorim ca acest joc, fiind şi ultimul şi în special acasă, să arătăm că lucrurile greşite şi rele le-am pus deoparte, le-am remediat, iar lucrurile bune pe care le-am făcut pe parcursula cestui campionat să le menţinem şi să le continuăm şi la acest joc” - Adrian Szabo, antrenor FC Braşov

De partea cealaltă, Chindia vine sub Tâmpa cu moralul destul de şifonat, după ce în ultima etapă a pierdut duelul pentru primul loc cu CSM Rm. Vâlcea. Echipa antrenată de Nicu Croitoru este pe locul 6 în clasament. În tur, FC Braşov a câştigat la Târgovişte cu 2-1, după golurile lui Matei şi Codoban, ultimul înscriind direct din corner.

„Este şi o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni, omogenă. Se pare că foarte multe meciuri le-au disputat în aceeaşi formulă clasică a dânşilor” - Adrian Szabo, antrenor FC Braşov

FC Braşov – Chindia se va juca sâmbătă, începând cu ora 13.30.

Comentarii

Ultimă oră