Sari la conținut
stelutele-au-aprins-vise-la-tarlungeni

Turneul „Steluţelor” a fost organizat şi în acest an de Asociaţia „Steagul Roşu Braşov”. Peste 40 de echipe din toată ţara s-au luptat pentru supremaţia la cinci categorii de vârstă, iar organizatorii au premiat performanţa cu diplome, cupe şi seturi de echipament sportiv.

Asociaţia Sportivă „Steagul Roşu Braşov”, alături de mai mulţi părinţi ai juniorilor de la cluburile braşovene nu au lăsat tradiţia de-o parte şi au organizat şi în acest an Turneul „Steluţelor”. Competiţia a ajuns deja la a treia ediţie.

Numărul mare de echipe şi meciuri i-au făcut pe organizatori să aleagă două locaţii pentru disputarea partidelor. Astfel, terenurile din Tărlungeni şi Săcele au fost gazde.

Competiţia a fost rezervată juniorilor născuţi în perioada 2005 – 2009 şi a adunat la start peste 40 de echipe din toată ţara. La invitaţia organizatorilor, au venit cluburi renumite din Braşov, Bucureşti, Cluj, Sibiu, Vaslui, Dâmboviţa, Prahova şi Harghita.

ACS 1920 Colţea şi FC Braşov au dominat competiţia la majoritatea grupelor. Colţea şi-a adjudecat titlul la grupele 2006 şi 2007, după ce a trecut în finală de Steaua cu 3-0, respectiv Steagul Roşu, 1-0. FC Braşov s-a impus la 2008 şi 2009 în faţa celor de la Petrolul Ploieşti, scor 1-0 şi Steagul Roşu, 4-1. La categoria 2005, câştigătoare a fost LPS Mircea Eliade, care a dispus la loviturile de departajare de Petrolul 95, 3-1.

Festivitatea de premiere s-a desfăşurat într-un centru comercial, iar organizatorii au premiat echipele cu diplome, cupe şi seturi de echipament. Tinerii au primit distincţiile de la fostul fotbalist Tibi Ghioane.

Comentarii

Ultimă oră