Sari la conținut

Superland îi așteaptă pe copii cu noi surprize în luna februarie 2019

superland-ii-asteapta-pe-copii-cu-noi-surprize-in-luna-februarie-2019

Așa cum deja și-a obișnuit vizitatorii, Superland păstrează tradiția și le oferă și în luna Februarie „DUBLU LA DISTRACȚIE”! În săptămâna 2 – 10 Februarie Superland reduce prețurile la toate jocurile SEGA cu 50%.

În promoție sunt incluse și „Gheara cu plușuri”, dar și „Key Master” unde se pot câștiga tablete, SSD-uri, telefoane Apple, Webcamuri și multe alte surprize.

Mini vacanța intersemestrială începe în forță. Pe 2 Februarie 2019 cei mici sunt așteptați la spectacolul „Cei trei purceluși” în interpretarea Teatrului Strada, iar pe 3 Februarie 2019, la un super atelier cu „Experimente cu reacție și distracție”.

Cel de-al doilea weekend începe de vineri cu un super concurs „Treasure Hunt”. Cei mici sunt provocați să ajute piratesa să găsească comorile ascunse în Insula Piraților ca să câștige vouchere cu atracții gratuite sau bonusuri la încărcări!

Sâmbătă, 9 Februarie 2019, micuții sunt invitați începând cu ora 16:00 la un spectacol de magie și comedie cu vestitul Magitot! Participarea este gratuită!

Lucrurile devin mai serioase în a doua jumătate a lunii. Pe 18 februarie 2019 părinții, liceeni și studenții sunt așteptați la training-ul de public speaking „Vorbitul în public, de la frică la control”. În cadrul training-ului cei prezenți vor primi răspunsuri la multe întrebări printre care și: „Cum să-mi pregătesc și să-mi structurez discursul?”, „Cum să-mi gestionez emoțiile?”, „Cum vorbesc clar și coerent?”, „Cum să-i fac pe oameni să fie atenți?”.

Pe 27 februarie 2019, în parteneriat cu Centrul de Reabilitare Brădet prin DGASPC Brașov, Superland a pregătit un Târg de Mărțișoare, unde pentru o donație minimă va putea fi achiziționat un mărțișor lucrat manual de copiii instituționalizați.

„Ora Magică” continuă și în luna Februarie! Cum funcționează? Doritorii au o oră la dispoziție să încarce cardul Superland cu 200 de puncte și să primească 400 de puncte de joacă. „Ora Magică” se desfășoară timp de o oră și este anunțată doar în incinta Superland.

Cei care trec pe la Superland trebuie să încerce și noul Cinema 9 D care oferă experiențe noi, de neratat! Costul atracției este de 15 puncte/ persoană/ film!

 De asemenea, Superland a introdus automatele de plată. Acum se poate verifica mai ușor soldul sau chiar, de ce nu, poate fi reîncărcat cardul.

Programul Superland s-a modificat astfel:


  Duminică – Joi: 10:00 – 20:00
  Vineri – Sâmbătă (în zilele de vacanță și sărbători legale): 10:00 – 21:00
  Intrarea în Superland este liberă!

Comentarii

Ultimă oră