Sari la conținut

Surpriză! Dinamo a fost eliminată din Cupa României

surpriza-dinamo-a-fost-eliminata-din-cupa-romaniei

Echipa de ligă secundă CS Mioveni a eliminat formația Dinamo București din optimile de finală ale Cupei României-Timișoreana la fotbal, după ce a învins echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare cu scorul de 1-0 (1-0), într-un meci disputat pe stadionul „Nicole Dobrin'' din Pitești. Unicul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Roberto Ayza (23), în urma unei neînțelegeri între fundașul Ștefan Bărboianu și portarul Traian Marc. Dinamo este a doua „victimă'' a echipei antrenate de ex-dinamovistul Claudiu Niculescu, după ce formația din Mioveni a eliminat în faza anterioară deținătoarea trofeului, Astra Giurgiu. Dinamo a dominat categoric repriza secundă, dar nu a reușit să își creeze decât o ocazie mare de gol, însă portarul Popescu a respins șutul lui Bilinski în minutul 54. Argeșenii se califică astfel în sferturile de finală ale competiției.

Steaua s-a calificat greu.Steaua București s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României-Timișoreana la fotbal după ce a învins pe CSMS Iași cu scorul de 1-0 (0-0), în deplasare. Unicul gol al partidei a fost înscris de Nicolae Stanciu (89). Steaua, care a aliniat o formație numai din rezerve, a avut ocazii bune de gol prin Vîlceanu (12), Neagu (45+2) și Gabi Matei (76, 87), care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ''roș-albaștrilor''. CSMS Iași a ratat o mare ocazie în minutul 85, prin Bădic, care a reluat peste poartă de la circa 11 metri.  La Steaua a intrat în minutul 83 un junior de 17 ani, Dan Măcriș, iar pe banca de rezerve s-au aflat alți trei juniori, Pham-Huy, Constantinescu și Gavrilă. Meciul de la Iași a consemnat și revenirea într-un meci oficial al Stelei a mijlocașului Alexandru Bourceanu.

Meciurile din cupă continuă astăzi. Optimile Cupei României continuă astăzi când sunt programate partidele: ASA Târgu Mureş - Ceahlăul Piatra Neamţ de la ora 16.00 în direct la DigiSport, CS Universitatea Craiova - FC Viitorul de la ora 18.00 în direct la Sport.ro  și FC Braşov - Universitatea Cluj, de la ora 20.30, meci transmis în direct de Digisport. Ultimele meciuri din această fază a competiției se vor disputa joi după cum urmează: Oțelul Galați – Pandurii Târgu Jiu, Rapid CFR Suceava – Petrolul Ploiești și Rapid București – CFR Cluj.

Comentarii

Ultimă oră