Sari la conținut
surpriza-la-turneul-vedetelor

Echipa vedetei TV Dani Oțil, „Neața și Prietenii” a câștigat cea de-a 11-a ediție a „Turneului Vedetelor”, după ce a trecut în finală cu scorul de 1-0 de principala favorită la cucerirea trofeului, echipa "No Problem". Locul trei a revenit celor de la City Club Brașov care au învins în finala mică formația Piastrela.

Timp de trei zile, Sala Sporturilor in Braşov a găzduit Turneul Vedetelor la fotbal. Nu mai puțin de 16 echipe au intrat în competiție pentru trofeul ce se acordă în fiecare an câștigătorilor. Competiția a fost câștigată de echipa „Neața și Prietenii” care a trecut în finală cu scorul de 1-0, de formația plină de vedete a celor de la „No Problem”. Unicul gol al finalei a fost înscris de Dragoș Florea, cu doar câteva minute înainte de finalul jocului.

Cele două echipe s-au întâlnit și în faza grupelor, atunci partida terminându-se la egalitate, scor 1-1. Fostul "stegar", Alexandru Mateiu a avut șansa de a duce finala la lovituri de la 7 metri, însă a ratat incredibil în ultimele secunde, după ce a fost servit perfect de Florin Cernat.

Locul trei a fost ocupat de City Brașov, echipă pentru care au jucat, printre alții, foștii "stegari" Cristi Ionescu și Romeo Surdu dar și fostul jucător al celor de la Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane. Tibi Ghioane a reușit să marcheze în finala mică golul turneului și a fost aplaudat la scenă deschisă de spectatorii care au umplut până la refuz Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”.

Brașoveanul Ciprian Ursu de la "Neața și Prietenii", echipă ce domină campionatul de minifotbal din București, a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, iar Florin Iacob a cucerit titlul de cel mai bun portar al competiției.

Titlul de golgheter al celei de-a 11-a ediții a turneului vedetelor a fost câștigat de atacantul celor de la FC Brașov, Bogdan Rusu.

Comentarii

Ultimă oră