Sari la conținut
tablele-si-backgammonul-vin-in-brasov

În perioada 23-25 octombrie, Braşovul va fi gaza Campionatului Naţional de Table şi Backgammon. Competiţia va fi organizată de Clubul Sportiv de Table (Backgammon) şi se va desfăşura la "Coresi Shoppin Restort".

Organizatorii au pregătit câte trei turnee pentru pasionaţi. Primele două vor fi la Table, unde taxele de înscriere vor fi de 50, respectiv 100 de lei. La turneul de la Backgammon taxa de participare costă 200 de lei.

Înscrierile vor începe pe 23 octombrie, între 16.00 şi 17.00, ziua următoare vor avea loc primele partide, iar în ultima zi de concurs vor fi fazele finale şi festivitatea de premiere.

Se va juca după sistemul elveţian, care presupune disputarea a unui număr nelimitat de meciuri până când va rămâne un singur jucător. Cine ajunge la trei înfrângeri, este eliminat automat.

"Aşteptăm braşovenii la acest concurs. Ştim că există interes şi pasiune din partea lor pentru acest tip de întrecere. Din ţară am primit semnale bune. Mai mult, la Braşov vor veni şi jucători străini" - a fost mesajul organizatorilor.

Comentarii

Ultimă oră