Sari la conținut

Târg de ateliere de creație „Ziua Creativității” în weekend la Braşov

targ-de-ateliere-de-creatie-ziua-creativitatii-in-weekend-la-brasov

Brașovenii sunt invitați să își dezvolte îndemânarea creativă. În data de 23 noiembrie, brașovenii sunt așteptați la Ziua Creativității să își pună în practică îndemânarea și ideile creative în cadrul prezentărilor și atelierelor de creație intensive organizate de instructorii de la Galeria Creativ, cu ocazia aniversării a 10 ani de existență. Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care îndrăgesc creativitatea și cărora le place să își petreacă timpul liber realizând diverse obiecte handmade cu propriile mâini. Conform studiilor, creativitatea s-a dovedit a fi una din cele mai importante caracteristici umane și aceasta ajută foarte mult o persoană să se cunoască mai bine și să se dezvolte pe plan personal.

„Ziua Creativității” se va desfășura sub forma unei serii de prezentări de idei și aplicații, tehnici și modalități de lucru manual, dar și ateliere de creație intensive. Una din temele prezentărilor care vor fi susținute la eveniment este confecționarea decorațiunilor de Crăciun și a unor cadouri originale cu ocazia sărbătorilor.

Atelierele de creație se vor desfășura pe tot parcursul zilei de 23 noiembrie și vor fi pe următoarele teme:

  • Felicitări handmade de sărbători
  • Împletituri folosind diferite materiale
  • Tehnica quilling sau modelarea hârtiei colorate
  • Confecționarea bijuteriilor și a acesoriilor
  • Confecționarea decorațiunilor cu tematică de sărbători

În cadrul evenimentului se vor sărbători 10 ani de existență Galeria Creativ, locul preferat al iubitorilor de handmade din Brașov.

„Ziua Creativității” va avea loc în data de 23 noiembrie, între orele 11:00 – 19:00, în sala festivă a liceului Aprily Lajos (aflat pe str. După Ziduri nr. 3).

Comentarii

Ultimă oră