Sari la conținut

Târg de Crăciun la Muzeul de Etnografie Brașov

targ-de-craciun-la-muzeul-de-etnografie-brasov

Galeria de artă populară a Muzeului de Etnografie Brașov și magazinul de seveniruri de la Muzeului Civilizației Urbane a Brașovului vă oferă cadouri pentru cei dragi.

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Muzeul de Etnografie de pe Bulevardul Eroilor vă invită începând din 12 decembrie, să treceți pragul unui mic târg de Crăciun, în cadrul căruia veți putea admira și cumpăra: mileuri și ornamente pentru bradul de Crăciun realizate în tehnica dantelei cu ciocănele, design vestimentar și globuri realizate în tehnica frivolite, jucării croșetate și lumânări parfumate.

Acest târg este susținut de Berze Katalin și tinerele dantelărese din Sâncrai, jud. Harghita care realizează obiecte în tehnica dantelei cu ciocănele, dantelăreasa Violeta Roman din Feldioara care completează târgul cu globulețe și gulere lucrate în tehnica frivolite, și artizanii brașoveni Gabriela Bularca și Lucica Burkuș care aduc mai aproape spiritul sărbătorilor prin jucării croșetate și lumânări parfumate.

Evenimentul face parte din strategia de marketing a noii expoziții permanente „Memoria fibrelor textile. De la împletitul manual la tricotajul mecanic.”

Comentarii

Ultimă oră