Sari la conținut
targ-de-joburi-la-itc-joi-si-vineri

În perioada 28 – 29 martie 2019, la International Trade Center Braşov va avea loc un târg de locuri de muncă la care vor fi prezenți circa 70 de angajatori, oferind 600 de poziţii vacante.


   Potrivit organizatorilor, la eveniment şi-au anunțat participarea peste 70 de angajatori, care vor oferi peste 600 de locuri de muncă, destinate celor care caută un job, cât şi celor care îşi doresc o schimbare în plan profesional.

Evenimentul organizat de First Job School va avea loc în perioada 28-29 martie 2019 și se va desfășura între orele 09.00-18.00, la International Trade Center Brașov.

Angajatorii din Brașov prezenți la Târg vin cu oferte în toate domeniilor de activitate vizând atât poziții entry level cât și top management din: IT, producție, administrativ, comerț, servicii, turism etc.

Ofertele de angajare sunt atât pentru persoanele cu experiență în domeniile amintite cât și pentru absolvenți de liceu, studenți sau muncitori necalificați.

În cadrul târgului, vor fi oferite chiar și oportunități de carieră în Europa, unde salariile pornesc de la 1.800 de euro/lună, fără comision de recrutare.

Organizatorii preconizează participarea a peste 2.000 de candidați.

Printre firmele care vor fi prezente se numără Elmas, Sennheiser, Varta Microbattery, Preh, Stabilus, Caditec, Continental, JD Norman Industries, Aateq, IUS, Plametco etc.

   Ofertele de angajare sunt atât pentru muncitori necalificați, cât şi pentru specialişti în diverse domenii.

First Job School are o experienta de peste 18 ani pe piață, a fost lider de parteneriat cât și beneficiar în mai multe proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă și a certificat peste 5.000 de persoane în diverse meserii.

Comentarii

Ultimă oră