Sari la conținut

Târg de locuri de muncă în străinătate pentru medici

targ-de-locuri-de-munca-in-strainatate-pentru-medici

Careers in White International anunță calendarul pentru a zecea ediție a evenimentului dedicat exclusiv cadrelor medicale. Târgul va avea loc în 8 țări europene, începând cu 1 martie.


Careers in White International organizează evenimente în România, din anul 2008, sub denumirea de Cariere în Alb. Ediția a zecea va aduce angajatori noi, cu focus sporit pe recrutarea de medici rezidenți și specialiști, asistenți, stomatologi și kinetoterapeuți, iar în rol secundar sunt vizați studenți, farmaciști, cercetători, moașe și alte categorii conexe.

În România, Cariere în Alb va avea loc în perioada 22 martie – 5 aprilie în Timișoara, Cluj-Napoca, București, Craiova și Iași, după cum urmează:

·         Timișoara – 22 martie la UMF Timișoara – Club Hyperion (P-ța Eftimie Murgu, nr. 2)

·         Cluj-Napoca – 23 martie la Casa de Cultură a Studenților (P-ța Lucian Blaga, nr. 1-3)

·         București – 29 martie la UMF “Carol Davila” București (str. Eroii Sanitari, nr. 8)

·         Craiova – 31 martie la Casa de Cultură a Studenților (str. Eugeniu Carada, nr. 10)

·         Iași – 5 aprilie la Teatrul Luceafărul (str. Grigore Ureche, nr. 5)



Evenimentul este deschis tuturor candidaților din domeniul medical, indiferent de specialitate și experiență. Intrarea este liberă. Candidații sunt sfătuiți să aibă la ei un CV actualizat, iar angajatorii îi așteaptă cu o serie de răspunsuri la întrebări legate de sisteme medicale internaționale.



Spitale și clinici private împreună cu recrutori internaționali se alatură târgului de joburi pentru a fi mai aproape de candidații din domeniul medical în procesul de angajare. Ofertele sunt valabile pentru țări precum Germania, UK, Irlanda, Franța, Belgia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria și Orientul Mijlociu. În cadrul târgului pot aplica toate specializările medicale.



Târgul de joburi medicale va avea loc și în Croația, Slovacia, Ungaria, Portugalia, Spania, Bulgaria și Grecia. Sezonul va culmina cu ediția online a târgului, la Careers in White Virtual Fair, ce va avea loc între 9 și 29 iunie pe platforma Virtual Fair de pe site-ul organizatorului.




Comentarii

Ultimă oră