Sari la conținut

Mai multe companii de top caută personal din Braşov.

Aproape 16.000 de români aflaţi în căutarea unui loc de muncă, majoritatea tineri cu facultate, masteranzi şi studenţi, au participat la târgul „Angajatori de top” din Bucureşti pentru a-şi găsi un job. Potrivit reprezentanţilor Catalyst Solutions, organizatorii evenimentului, târgul continuă până pe 9 mai, on line, la adresa www.hipo.ro.
Cine angajează. Oferta se adresează şi persoanelor din Braşov. Astfel, după Bucureşti, cele mai multe locuri se oferă în Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Ploieşti, Piteşti şi Timişoara. Companiile care fac angajări în Braşov prin intermediul târgului on-line sunt: DELL Services, Microsoft, MSG system Romania, OSF Global Services, Excon Expert HR, Gi Group, Ipsos Interactive Services, Route 66, Visionnear
În ce domenii sunt job-urile. Doritorii pot să depună CV-urile pe portalul www.hipo.ro, alegând dintre ofertele de muncă ale celor 97 de companii participante. Ei vor concura pe aproximativ 2.250 de posturi, alături de cei care au aplicat deja pentru un job, la târgul care tocmai s-a încheiat. Aşadar, concurenţa va fi mai mare de şapte persoane pe un loc, cât era la închiderea evenimentului. Locurile de muncă sunt din cele mai variate domenii, precum IT&C, outsourcing, consultanţă şi inginerie, dar şi din industria bunurilor de larg consum, sectorul financiar-bancar şi media.

Vezi aici ce oferte sunt pentru Braşov

Comentarii

Ultimă oră