Sari la conținut
targ-de-toamna-in-pietele-din-brasov

În perioada 2-8 octombrie 2017, în toate pieţele publice ale Municipiului Braşov (Piaţa Astra, Dacia, Tractorul, Bartolomeu, Star) se va desfăşura Târgul de Toamnă 2017.

Târgul se va desfăşura în perimetrul obişnuit al pieţelor, cu excepţia pietonalului de lângă Piaţa Astra, care va fi amenajat într-un mod festiv, special pentru acest eveniment.

O noutate pentru Târgul de Toamnă va fi prezenţa, în Piaţa Star, a unei expoziţii cu vânzare de murături în stil tradiţional, organizat de cele două asociaţii de producători partenere cu Brașovul, Matei Voievod din Târgovişte şi Asociaţia Producătorilor din Stupini.

„În fiecare piaţă vor fi expoziţii cu vânzare de legume şi fructe, aşa cum a fost în fiecare an. Vom avea şi expoziţii cu vânzare de produse din carne, în general ale producătorilor din zona Braşovului.

Pe lângă producătorii care se află în mod obişnuit în pieţele din Braşov avem confirmată şi prezenţa unui număr considerabil de producători din judeţele Argeş, Covasna, Giurgiu şi Iaşi, care vin de obicei cu legume şi fructe. Din Iaşi vor veni producători de nuci, brânzeturi vom avea din zona Branului şi nu numai, iar Asociaţia Producătorilor din Târgovişte ne va delecta cu plăcinte tradiţionale.

Vom avea o săptămână de sărbătoare în pieţele publice din Braşov şi preconizăm că afluenţa produselor expuse va genera şi o scădere a preţurilor, în aşa fel încât braşovenii să se poată aproviziona cu produse de calitate superioară pentru perioada iernii“, a declarat administratorul public al municipiului, Miklos Gantz.

Comentarii

Ultimă oră