Sari la conținut
targ-de-voluntariat-la-brasov-editia-a-iiia-

Târgul de Voluntariat Brașov, ediția a III-a va avea loc vineri, 31 mai, între orele 10-16, în Parcul Central N. Titulescu, fiind un eveniment organizat de Asociația Colors. 13 organizații oferă peste 150 de locuri de voluntariat în Brașov și Sânpetru.
Ca și la edițiile anterioare, Târgul de Voluntariat Brașov pune față în față organizații neguvernamentale și instituții publice care dezvoltă proiecte de voluntariat comunitar și personae interesate de voluntariat. Domeniile în care activează aceste organizații sunt social, sănătate, tineret, ecologie, cultură și educație, persoanele interesate având ocazia să afle mai multe despre oportunitățile de voluntariat, despre sarcinile voluntarilor și beneficiile obținute, precum și să se înscrie ca voluntari pentru perioada verii și nu numai.

“Relația dintre voluntari și cauzele lor este una de dragoste și pasiune, drept urmare Târgul din acest an este organizat sub forma unui film de dragoste. Voluntarii vor avea ocazia să devină actori în activitățile propuse ad-hoc de organizațiile participante, testând astfel pentru câteva minute ce înseamnă să fii voluntar. Va exista de asemenea un stand cu informații generale despre voluntariat și legislația în domeniu” a declarat Claudia Popa, președintele Asociației Colors.

Comentarii

Ultimă oră