Sari la conținut

Tărlungeni - Caransebeş: în foame de puncte

tarlungeni-caransebes-in-foame-de-puncte-

Tărlungeniul are nevoie de puncte mai mult ca niciodată! Echipa pregătită de Dan Bona joacă din nou acasă, sâmbătă, de la 11.00, cu FC Caransebeş. Situaţia Unirii din clasament este cu adevărat dramatică: după opt etape ocupă locul 13, care duce direct în Liga a 3-a încă de la sfârşitul sezonului regulat. Din fericire, antrenorul Tărlungeniului se poate baza din nou pe Şerban, revenit după suspendarea din partida cu FC Braşov.

Unirea Tărlungeni joacă în etapa a 9-a din Liga a 2-a unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului. Echipa de lângă Braşov are nevoie ca de aer de toate cele trei puncte puse la bătaie în jocul cu FC Caransebeş.

Formaţia pregătită de Dan Bona se regăseşte pe locul 13, penultimul, poziţie care duce direct în eşalonul trei, încă de la finele sezonului regulat. Unul dintre scenariile perfecte pentru Tărlungeni ar fi o victorie sâmbătă, coroborată cu un succes al celor de la FC Braşov pe terenul Universităţii Cluj. În acest caz, Unirea ar depăşi „şepcile roşii” şi ar veni la numai un singur punct în spatele adversarului direct de sâmbătă.

Pentru acest meci, Dan Bona nu se va putea baza pe Liviu Nicolae, în continuare accidentat, dar în echipă va reveni Şerban după suspendarea din jocul cu FC Braşov. Legăturile Caransebeşului cu Braşovul au început în acest sezon. De numele formaţiei italianului Giovani Pisano se leagă singura înfrângere a „stegarilor” din campionat, suferită în etapa a 2-a, chiar sub Tâmpa.

În opt meciuri din Liga a 2-a, Unirea a strâns 5 puncte, toate pe teren propriu: o victorie, 1-0, cu U Cluj şi două egaluri, ambele 2-2, cu Olimpia Satu Mare şi FC Braşov.

Meciul dintre Tărlungeni şi Caransebeş este programat sâmbătă, de la 11.00.

Comentarii

Ultimă oră