Sari la conținut
tarlungeniul-regreta-ca-finalul-vine-acum

Jucătorii Unirii Tărlungeni se pot considera lipsiţi de şansă că meciurile din 2015 se termină chiar în acest week-end. Echipa lui Dan Bona traversează cea mai bună serie de la începutul campionatului, fiind neînvinsă de când a început returul. În tot acest interval, braşovenii au strâns 6 puncte şi au urcat până pe 11 în clasament. Sâmbătă, Unirea va juca la Olimpia Satu Mare.

Week-endul care urmează programează în Liga a 2-a ultima etapă din 2015! Cu siguranţă, Unirea Tărlungeni regretă cel mai mult că pauza de iarnă vine chiar acum, când punctele au început să se adune. Formaţia lui Dan Bona este neînvinsă în acest retur, în care a reuşit să obţină nu mai puţin de 6 puncte. Graţie evoluţiei consistente, Unirea a scăpat de FC Caransebeş şi a depăşit-o chiar şi pe FC Bihor la golaveraj.

Ultima partidă din acest an aduce pentru braşoveni o nouă deplasare lungă, la Satu Mare. În tur, meciul s-a terminat nedecis, 2-2, cu Monea şi Vasiloi printre marcatorii Unirii.

În clasament, Tărlungeniul stă mai bine ca acum câteva etape, fiind pe 11, cu 13 puncte. Problema este că diferenţa până la următoarea poziţie, ocupată de U Cluj, este de 10 lungimi.

Meciul dintre Olimpia Satu Mare şi Unirea Tărlungeni este programat sâmbătă, de la 11.00.

Comentarii

Ultimă oră