Sari la conținut
taximetristii-din-gara-fac-de-ras-brasovul

Comentatorul Digisport, Andrei Niculescu, a scris pe pagina sa de Facebook ce a patit cu taximetristii din Brasov:

Ajuns la Brasov fara intarziere, caut sa ma urc in taxi. Dezavantajul turistului fara masina. Taxiuri, destule. Zic “ia uite domne, civilizatie!”.

Dau sa ma urc. Soferul, brunet, muschiulos, tatuat, cunoasteti genul. “Unde mergeti?”, ma intreaba inainte sa urc. Eu: “va spun in masina”. El: “atunci nu merg”. Ok, sa fii sanatos!

Trec la urmatorul. Aceeasi intrebare. Acelasi raspuns de la mine, acelasi scenariu. Celui de-al treilea ii zic totusi unde merg, nu de alta dar ma enerva situatia.

Soferul, acelasi portret ca mai sus, imi zice senin: “70 de lei”. Eu, uitandu-ma interzis la el: “Ma iei la misto?!! Merg in Brasov, nu in Poiana”.

El: ” Dai o gramada de bani pe camera si nu ai 70 de lei? Ai venit cu figuri de la Bucuresti?”.

Eu: “Am venit cu figuri, dar n-am venit cu fata de prost”. Deja se stransese lumea, asa ca ridic un pic vocea, cam la nivelul unei emisiuni: “Ma ia si pe mine cineva normal totusi?”.

S-a gasit, fireste undeva in spate, cineva, un om cu parul alb, de la care, pana la destinatie am aflat toata istoria mafiei taximetristilor din Brasov.

Oare intereseaza pe cineva cum sunt primiti potentialii turisti intr-unul dintre cele mai vizitate orase din Romania? Daca eram strain? Pesemne ca dadeam banii astia. Sau daca nu eram cat de cat o persoana publica?! Oare ce faceam, daca la mine s-a stropsit individul asa?! Apropo, cursa a facut, pe aparat, 10 lei

SURSA: newsbv.ro

Comentarii

Ultimă oră