Sari la conținut

Te-ai gândit să-ţi tatuezi penisul? Vezi la ce riscuri te expui!

teai-gandit-sati-tatuezi-penisul-vezi-la-ce-riscuri-te-expui

Ultima modă în materie de tatuaje este desenarea zonei intime atât la bărbaţi cât şi la femei. Dar la ce riscuri se expun bărbaţii care apelează la acest gen de tatuaj?
Potrivit specialistilor de la Man1health.com, cu cât tatuajul este mai mare, cu atât numărul înţepăturilor va fi şi el mai mare. Iar pielea din zona intimă este şi ea mult mai sensibilă decât în altă parte a corpului. Cei care optează pentru acest gen de tatuaj trebuie să se asigure că salonul în care îl fac este curat şi respectă toate condiţiile de igienă.
Un alt aspect este dacă un bărbat va accepta ca un alt bărbat să-i atingă penisul, întrucât majoritatea artiştilor tatuatori sunt bărbaţi. Dacă va trece şi peste această problemă, iată ce riscă un doritor care vrea să se tatueze pe penis:
- o eventuală infectie: este suficient un ac nesterilizat ca sa ai multe de tras apoi.
- o serie de erectii fără oprire: desi poate parea visul oricarui barbat, priaprismul nonischemic nu e ceva cu care sa te lauzi. Sangele nu mai poate “pleca” din penis, iar durerile sunt insuportabile. Este nevoie de interventie chirurgicala pentru a remedia problema.
- multe cicatrici: pielea penisului este foarte sensibila si nu atat de rezistenta precum restul pielii care acopera corpul. Si tocmai faptul ca este atat de subtire contribuie la aparitia orgasmului. Inteparea frecventa pentru tatuare duce la formarea cicatricilor care, in final, vor afecta senzitivitatea penisului.
Sursă: sfatulparintilor.ro

Comentarii

Ultimă oră