Sari la conținut
teapa-accidentul-face-noi-victime

7 500 de lei, doamnă, urgent, şi se rezolvă totul! Şi femeia a dat imediat banii, iar după ce a discutat cu familia şi-a dat seama că a fost înşelată. Metoda este binecunoscută, „Accidentul”, şi în ciuda nenumăratelor apeluri ale poliţiştilor braşoveni încă face victime. De la începutul anului, 50 de reclamaţii au ajuns pe masa anchetatorilor din Braşov.
   Ultima reclamaţie de înşelăciune prin metoda ,,Accidentul” a fost depusă la Poliţia Braşov, la jumătatea lunii septembrie.
Poliţiştii braşoveni spun că, potrivit statisticilor, sunt mai puţine reclamaţii în 2013 comparativ cu numărul celor înregistrate anul trecut. Din cele 50 depuse în primele 9 luni ale acestui an, doar 30% au fost soluţionate.
   Oamenii legii le cer braşovenilor să facă verificări la rude, dar şi la Poliţie atunci când primesc apeluri telefoane, iar de la celelalt capăt al firului sunt anunţaţi fie că au câştigat premii în bani sau obiecte, fie că au rude implicate în accidente de orice natură şi este nevoie, urgent, de bani.

Comentarii

Ultimă oră