Sari la conținut

Teroristul de vedete din Făgăraş a fost prins

Un tânăr din Făgăraş care obişnuieşte să hărţuiască vedetele bucureştene, sunându-le şi trimiţându-le permanent SMS-uri, a fost reţinut de poliţiştii din Braşov, alertaţi de Andreea Bănică, imediat după Romanian Music Awards.

Urmarită din holul hotelului

La finalul petrecerii de după eveniment, in jurul orei patru dimineaţă, Andreea Bănică s-a retras în camera hotelului Aro, împreună cu soţul ei, Lucian. În holul hotelului, un tânăr i-a zâmbit galeş, în timp ce se îndrepta spre lift. După ce soţul ei s-a culcat, Andreea a ieşit să plimbe câinele. „Tanarul era încă acolo. Am pornit pe o alee şi am remarcat că mă urmărea, prefacându-se că vorbeşte la telefon. I-am recunoscut vocea! Era băiatul care mă teroriza de doi ani de zile!!! Am intrat în panică, am sărit la el şi am început să ţip. Eram terifiată. Norocul meu că am fost auzită şi Maxx, de la DJ Project, împreună cu un amic de-al lui mi-au sărit în ajutor. L-au imobilizat, iar eu am sunat la Politie”, a declarat Andreea pentru www.cancan.ro.

Dus la secţie, dar neinterogat încă

Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au legitimat, apoi l-au dus la secţie. Se numeşte Ciprian, are 16 ani şi este din Lisa, de lângă Făgăraş. Este deja cunoscut de tabloidele bucureştene, după ce a hărţuit mai multe vedete. Citeste aici mai multe detalii

Comentarii

Ultimă oră