Sari la conținut
test-util

Echipa de handbal feminin Corona Brașov a susținut o partidă amicală împotriva formației HCM Roman. Brădeanu și compania s-au impus la capătul unui joc echilibrat cu scorul de 29-26 (15-19).

Dacă în prima repriză jocul defensiv al brașovencelor nu a prea funcționat, în partea a doua apărarea trupei de sub Tâmpa a fost la un nivel ridicat și astfel fetele antrenate de Bogdan Burcea și Dumitru Berbece au reușit să se impună. Pentru  Corona au marcat Zamfir 6 goluri, Chiper și Hotea câte 5, Tudor 4, Pricopi 3, Brădeanu și Apetrei câte 2, Dincă și Briscan câte un gol. Un meci foarte bun a făcut și goalkeeprul Denisa Dedu care a avut 16 intervenții. De partea cealaltă au punctat: Toscovic 6 goluri, Carmen Stoleru 5, Băbeanu, Agrigoroaei și Iuganu câte 4 goluri fiecare și Druțu, Chițacu și Horobeț câte o reușită fiecare. „A fost un test foarte util. Am intrat în linie dreaptă înainte de debutul în campionat. Trebuie să ne ridicăm nivelul de la meci la meci și să fim în cea mai bună formă la debut. Sunt mulțumit de jocul din repriza secundă însă prima parte m-a nemulțumit. Va fi un campionat dificil și nu avem voie să pierdem puncte pe teren propriu cu echipele de același nivel cu noi. Va fi foarte greu să ne batem cu Baia Mare și CSM București”, a spus la final tehnicianul Coronei, Bogdan Burcea.

Turneu puternic la Brașov. Pentru brașovence urmează în weekend turneul memorial „Dumitru Popescu Colibași”, competiție la care vor mai participa HC Zalău, Universitatea Jolidon Cluj și Slobozia. Vineri de la ora 10.00 Corona întâlnește Universitatea Cluj, după care de la ora 11.30 este programată partida dintre HC Zalău și Slobozia. Tot vineri de la ora 17.00, Brașovul dă piept cu Zalăul lui Tadici, partidă ce va fi urmată de jocul dintre Cluj și Slobozia. Sâmbătă se vor disputa ultimele meciuri din cadrul turneului. De la ora 10.00 se joacă Zalău – Cluj, iar de la 11.30 este programată disputa dintre Corona Brașov și Slobozia. În altă ordine de idei, oficialii formației brașovene au pus în vânzare la Sala Sporturilor, abaonamente pentru sezonul ce va începe săptămâna viitoare. Prețul unui abonament este de 200 de lei și pe baza acestuia fanii vor avea acces la meciurile din sezonul regulat, din play-off și din cupele europene.

Comentarii

Ultimă oră