Sari la conținut
teste-pentru-fotbalistii-brasoveni

FC Brașov, Unirea Tărlungeni și Înfrățirea Hărman continuă seria de partide amicale. După ce marți, FC Brașov a trecut de Hărman cu 6-3, miercuri, Unirea Tărlungeni a remizat cu CS Ștefănești, scor 1-1, iar Înfrățirea Hărman a pierdut amicalul cu Unirea Slobozia cu scorul de 1-0. Echipele brașovene își continuă pregătirea iar în acest week-end vor avea loc alte meciuri test.

Unirea Tărlungeni şi CS Ştefăneşti au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat pe terenul sintetic al bazei de la Cheile Grădiştei. Formația de liga a treia, a marcat prima, dar trupa lui Bona a revenit după pauză și a egalat prin golul marcat de Sorin Marin. La acest joc, tehnicianul  Dan Bona a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Perianu - Vlăsceanu, Forika, Şerban, Bucur - Monea, Burlacu, Minciună, Petra, Sorin Marin - Damian. Au mai jucat: Mihok- Potecu, Petrean, Vasiloi, Cocan, Pădurar și Popescu. Următorul meci amical al echipei braşovene este programat sîmbătă, pe teren propriu, cu FC Afumaţi. Ultimul amical înaintea startului oficial al sezonului va avea loc pe 20 februarie, în deplasare, cu formaţia de liga a 3-a, SCM Piteşti.

După amicalul pierdut în fața celor de la FC Braşov cu scorul de 6-3, cei de la Înfrățirea Hărman au avut programat un nou meci test. Elevii lui Claudiu Ionescu au întâlnit Unirea Slobozia pe sinteticul de la Tărlungeni. Braşovenii au cedat cu scorul de 1-0. Următorul meci amical al echipei braşovene este programat sîmbătă, la Voluntari, cu Dinamo II. Tot în acest weekend vor juca și cei de la FC Brașov. Gruparea condusă de Mihai Stere va disputa un meci amical la Izvorani cu CS Balotești.

Comentarii

Ultimă oră