Sari la conținut

„The Beard Run Brașov”, prima ediție a singurului cros pe trepte din Transilvania

the-beard-run-brasov-prima-editie-a-singurului-cros-pe-trepte-din-transilvania

Beard Brothers Brașov vă invită în data de 12 mai 2018 la „The Beard Run” – singurul cros pe trepte din Transilvania, care se afla la prima ediție în Brașov.


   Conceptul Crosului este unul simplu: o întrecere sportivă pentru o cauză nobilă, pe treptele Promenadei Tâmpa.


   Ca la orice eveniment marca Beard Brothers, cei prezenți vor avea parte de muzică, voie bună, atmosferă prietenoasă, dar și adrenalină și competiție.

Competiția sportivă aduce trasee diferențiate pentru amatori (cursa scurtă – 3 ture de traseu) și profesioniști (cursa lungă – 5 ture de traseu). Există secțiuni și pentru copii: Măricei (cu vârsta între 7-14 ani) – 500 m și Micuți (sub 7 ani, însoțiți de părinți) – 500 m.

Alergarea se va desfășura atât pe trepte cât și pe teren drept. Punctul de plecare este Bastionul Funarilor, pe aleea principală, pe partea cu telecabina, iar punctul de sosire este același cu startul.


   O singură tură are aproximativ 800 m (ce pot fi parcurși în 10 min maxim).


  Crosul va avea loc sâmbătă, 12 mai 2018, între orele 10.00 – 14.00.


    Punctul de plecare este Bastionul Funarilor, pe aleea principală, partea cu telecabina, iar punctul de sosire este același cu startul.

Taxa de participare este de 35 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru copii.


  Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge către Complexul de Reabilitare Școlară Bradet care sprijină copiii și tinerii cu dizabilități. Scopul caritabil al acestui cros este strângerea de fonduri cu care să fie dotat Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă de la Brădet cu rechizite care îi vor ajuta pe copii și tineri să se bucure de diverse activități.

Beard Brothers (organizația care a venit cu ideea evenimentului) este cel mai neconvențional ONG din România, înființat în 2013 în Cluj-Napoca. Are ca scop principal lupta împortiva discriminării de orice fel. Asociația a reușit să ducă la bun sfârșit peste 10 campanii mari și multe alte campanii satelit, devenind una dintre cele mai active asociații clujene și nu numai. Acum, Beard Brothers se extinde și la Brașov unde își propune să schimbe mentalități și să pună la cale lucruri bune!


    Concurentele și concurenții sunt invitați să-și pregăteasca așadar încălțările de alergare și hainele sport. La înscriere vor primi numere de concurs „cu barbă”.


   Întâlnirea are loc la Kristian Kertsch la ora 9:00. Se asigură multă voie bună. Toți cei doritori de mișcare, socializare și petrecere a timpului liber în mod deosebit sunt așteptați cu brațele deschise!


..........................................................................

Informații utile cu privire la organizare:

1. Locație: Promenada Sub Tâmpa - Apeductul Kristian Kertsch


  2. Înregistrare și preluare numere concurs: începând cu ora 9:00 - cei care au efectuat plata online, trebuie să aducă dovada plății (e ok și pe telefon). Taxa se poate achita și la fața locului. Concurenții trebuie să completeze declarații pe proprie răspundere.


  3. Durată eveniment: 09.00 – 14.00.


  4. Program:


09.00 - 10.00 - Înregistrare și preluare numere
10.00 - 10.30 - Încălzire cu Laura Dragomir
10.30 - 11.00 - Cursă Copii
11.00 - 12.00 - Cursă Lungă
12.00 - 13.00 - Cursă Scurtă

5. Premierea va avea loc după încheierea curselor


 6. Punctul de hidratare se află în zona de Start.


 7. Puteți recunoaște voluntarii Beard Brothers Brasov după tricourile cu sigla asociației, pentru diferite detalii organizatorice.


 8. Vor exista voluntari ai Crucii Roșii pe traseu, care vor interveni în caz de nevoie.


  9. Se asigură muzică și bună dispoziție.

Comentarii

Ultimă oră