Sari la conținut

„The Marker“ lansează un single în colaborare cu Silviu Paşca

the-marker-lanseaza-un-single-in-colaborare-cu-silviu-pasca

Brașovenii de la „The Marker“, proiectul muzical care a surprins de fiecare dată prin abordarea fresh pop-rock, anunţă lansarea unui nou single – „6 vieţi“, în colaborare cu Silviu Paşca, artistul care s-a facut cunoscut şi remarcat în urma participării la “Vocea României”.
„Silviu a fost unul dintre preferaţii noştri la Vocea României, iar colaborarea a fost extraordinar de firească şi de naturală, pur şi simplu, ne-am potrivit. Piesa am înregistrat-o la Braşov, iar sesiunea cu el a fost foarte distractivă. După nicio oră de când am intrat în studio, atmosfera era deja una super degajată, ne simţeam de parcă eram prieteni de ani de zile. Şi, deşi nu au trecut încă anii, prieteni vom rămâne cu siguranţa. Silviu e un băiat de nota 10!“, a declarat Paul Mates, solistul trupei The Marker.
„«6 vieţi» este prima mea colaborare oficială cu un artist sau trupă din România! Sunt foarte entuziasmat de această piesă, deoarece este una la care atât eu, cât şi Paul, Andrei, Octav şi Claudiu am muncit cu tot dragul! Sunt bucuros că am avut ocazia să-i cunosc şi să colaborez cu băieţii de la The Marker.”, a spus Silviu Paşca.

Comentarii

Ultimă oră