Sari la conținut

Tineretul Olimpiei, la fel ca senioarele! Au învins şi ele la Târgovişte

tineretul-olimpiei-la-fel-ca-senioarele-au-invins-si-ele-la-targoviste

„Satelitul” Olimpiei CSU Braşov a reuşit la Târgovişte a treia victorie din campionat. Echipa pregătită de Dan Calancea a câştigat în faţa CSM-ului cu 65-54. Cea mai bună marcatoare a „olimpicelor” a fost Maria Ferariu, cu 18 puncte.

Echipa a doua a Olimpiei CSU Braşov a obţinut o victorie importantă în etapa a 5-a din Liga I la baschet feminin pe terenul celor de la CSM Târgovişte. Formaţia antrenată de Dan Calancea s-a impus cu 65-54, ajungând astfel la al treilea succes stagional.

Maria Ferariu a făcut din nou un meci mare, cu 18 puncte, fiind liderul din teren. Jelena Mitic a bifat 17 puncte, Ana Ferariu 14, Iulia Brezoi a înscris 10 puncte, iar Ruxandra Chiş şi Dora Ardelean 4, respectiv 2.

„În meciul de Liga Naţională cu Satu Mare, trei sferturi din timpul de joc am dat credit jucătoarelor foarte tinere. La Târgovişte s-a simţit oboseala acumulată, dar am reuşit să ne impunem fără probleme. Echipa s-a mişcat bine, cu un plus pentru surorile Ferariu, Ana şi Maria, dar şi pentru Iulia Brezoi” Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov

Următorul meci pentru Olimpia CSU Braşov II este programat duminică, pe teren propriu, cu Rapid Bucureşti.

Comentarii

Ultimă oră