Sari la conținut
tnl-brasov-sarbatoreste-romaneste

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, tinerii liberali ai organizației municipale se vor deplasa la Alba Iulia pentru a sarbatori împlinirea a 95 de ani de la Marea Unire. Aceștia vor desfășura diferite acțiuni legate de simbolul Zilei Nationale urmând ca la final să fie recompensați cu diferite surprize.

“Anul acesta am cautat să sărbătorim diferit Ziua Națională. Având în vedere că mulți dintre colegii noștri nu au avut ocazia până acum să asiste la festivitățile organizate la Alba Iulia, ne-am gândit că ar fi un lucru deosebit să poată participa la  un asemenea eveniment. Cred că orice român adevarat își dorește ca măcar o dată în viață să meargă la Alba Iulia de Ziua Națională. Trebuie să înțelegem cu toții că voința națională de atunci a românilor a dus la înfăptuirea Marii Uniri și, ca și astăzi, tot voința națională, în special a generației noastre, va contura o Românie așa cum ne-o dorim cu toții. Alături de colegii mei am pregatit diferite surprize cu caracter național pentru toți cei care vor face deplasarea la Alba și care au ales să sărbatorească românește împreună cu noi.” a declarat Vlad Mocan, președintele Organizației Municipale a TNL Brașov.

Pe aceasta cale TNL Brasov ureaza un sincer “LA MULTI ANI” tuturor romanilor cu speranta ca de la an la an acest eveniment sa ne gaseasca mai impliniti si fericiti alaturi de cei dragi.

Comentarii

Ultimă oră