Sari la conținut
toate-tunurile-pe-chiajna

Corona vrea să spargă gheaţa şi să acumuleze primele puncte la partida de sâmbătă cu Concordia Chiajna.

Corona Braşov a început dezastruos acest campionat şi nu a acumulat niciun punct în primele trei runde. Speranţele braşovenilor se leagă de partida de la Chiajna, cu Concordia, o echipă ce a aflat abia săptămâna trecută că va juca în Liga I. Partida Concordia Chiajna – Corona Braşov, contând pentru etapa a patra a Ligii I se va desfăşura sâmbătă de la ora 19.00. Nicolae Manea nu se va puta baza la acest joc pe fundaşul Damian, care este suspendat şi pe atacanţii Sergiu Buş şi Ioan Coman, ambii accidentaţi.  

Nu va fi uşor. Tehnicianul Coronei, Nicolae Manea, avertizează că jocul cu Concordia nu va fi unul uşor. „Dacă cineva crede că meciul de la Chiajna va fi unul uşor se înşală amarnic. Am văzut meciul de baraj cu Rapid şi dacă la pauză era 5-0 pentru Concordia, nu se mira nimeni. Noi trebuie să fim foarte bine organizaţi, să jucăm inteligent, să eliminăm erorile pe care le-am făcut în primele partide şi atunci nu prea au cu ce să ne surprindă. Sper să reuşim să ieşim din această pasă proastă în care am intrat. Toate meciurile sunt cruciale pentru noi.Este foarte important să începem să acumulăm puncte şi este important să nu pierdem”, a spus Nicolae Manea.

„Trebuie să ne trezim”. Chiar dacă partida din runda a patra a campionatului nu va fi una uşoară, pentru jucătorii Coronei a venit timpul să se trezească şi toată lumea îşi doreşte să obţină cel puţin un punct din deplasarea de la Chiajna. „Am început prost acest campionat şi trebuie să ne trezim repede. Trebuie să scoatem un rezultat bun la Chiajna împotriva Concordiei. Nu va fi uşor dar sper să câştigăm. Trei puncte ar conta în clasament şi ne-ar da şi un moral mult mai bun pentru meciul cu Dinamo. Trebuie să ne gândim că putem scoate maxim şi din partida cu Dinamo, pentru că Dinamo nu mai este ce a fost odată. La noi e vorba de un blocaj psihic, pentru că de alergat putem alerga”, a spus atacantul Ioan Coman. „Va fi un meci dificil, pentru că echipa din Chiajna a aflat abia acum o săptămână că vor juca în Liga I şi vor evolua cu mult entuziasm la această partidă. Cu siguranţă că vor avea parte şi de suportul unui public numeros. Noi trebuie să ne facem jocul, să spargem ghinionul şi să adunăm primele puncte. Trebuie să câştigăm la Chiajna”, a declarat şi portughezul Jaime Braganca.

Vor fi modificări în echipă. Cu siguranţă la partida cu Concordia vor apărea modificări în prima echipă a Coronei. Mijlocaşul brazilian Joao Marcos şi atacantul portughez Lourenco au fost legitimaţi şi ar putea debuta la echipa de sub Tâmpa. În aceste zile se aşteaptă şi cărţile verzi ale uruguayenilor Rodriguez şi Aguire dar şi a portughezului Jaime Braganca. Fostul jucător al Coronei, fundaşul dreapta Marius Martac, ar putea semna şi el un contract cu trupa condusă de Nae Manea. Ultimul sosit în lotul Coronei este mijlocaşul Andrei Vaştag, care a fost împrumutat de la Dinamo.

A plecat Jidayi, vin giuleştenii!? Corona pare să nu se oprească din transferat. Dacă italianul Christian Jidayi a plecat de sub Tâmpa după ce a primit o ofertă mai bună din Italia, la Corona ar putea ajunge un jucător emblematic al fotbalului românesc, Daniel Pancu. Tehnicainul trupei braşovene, Nicolae Manea a declarat că mai mulţi jucători rapidişti l-au sunat şi i-au spus că vor să vină la Corona. „M-au sunat doi fotbalişti de la Rapid şi mi-au spus că vor să vină la Corona. Unul dintre ei este Daniel Pancu. Mi-a zis că sunt şanse mari ca Rapidul să intre în faliment şi că ar vrea să vină lângă mine. Să ştiţi că Pancu, chair dacă are 35 de ani, este un fotbalist extraordinar şi se pregăteşte exemplar. Pentru ca el să vină la Corona trebuie să accepte condiţiile salariale de la noi. L-aş dori şi pe Emil Dică, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat antrenorul Coronei, Nicolae Manea.

Comentarii

Ultimă oră