Sari la conținut
top-5-zodii-dependente-de-sex

Sexul nu mai este de multă vreme un subiect tabu şi din ce în ce mai multe întrebări apar cu privire la noi şi noi metode de abordare a „problemei” sau a diferitelor tehnici, care ne lasă cu gura căscată.Fie că este vorba de metodele tradiţionale sau de cele mai libertine care stârnesc curiozitatea chiar şi celor mai închise minţi, putem spune că sunt 5 zodii care nu se dau în lături când vine vorba de orice în legătură cu sexul şi se declara de-a dreptul dependente. Rămâneţi alături de noi pentru a vedea despre cine este vorba!

1.   Scorpion : Dacă ai ajuns într-un moment în care duci lipsă de pasiune şi nebunie, trebuie să cauţi neapărat un Scorpion. Se spune că sunt de-a dreptul dezlănţuiți când vine vorba de sex, sunt direcți şi nu lasă garda jos indiferent de ce partener le-ar ieşi în cale. Femeia Scorpion pune mare accent pe stimularea reciprocă şi pe conexiunea care există între voi doi în acel moment, însă, pentru a o determina la mai mult sau pentru a o cuceri, vei avea nevoie de toată artileria grea.

2.    Leu :Pentru a cuceri o femeie nativă a acestei zodii va trebui să o complimentezi zi şi noapte – trebuie să-i hrăneşti orgoliul, să vii cu fel de fel de explicaţii şi gesturi, să-i arăţi de ce o doreşti pe ea şi nu pe oricine altcineva. Mai există totuşi şi alternativa unde este în căutare doar de o aventură şi nu pune mare preţ pe ce se va întâmpla după aceea. Dependenţa ei de sex trebuie alimentată zilnic, astfel se plictiseşte grozav.

3.    Berbec : Femeia Berbec emană senzualitate şi erotism oriunde ar merge şi indiferent de persoanele care îi stau în faţă – femei, bărbaţi, indiferent de rang sau de poziţii sociale. Ştie ce şi când trebuie să facă pentru a pune „mâna” pe ce i se cuvine de drept fără a stă prea mult la discuţii. Apelează la toate armele sale când vede un potenţial partener ce ar putea să-i satisfacă orice poftă trupească ar avea. Află care sunt ultimele două zodii pe yve.ro .

Comentarii

Ultimă oră