Sari la conținut

Top box office: Filmele cu cele mai mari încasări în weekend

top-box-office-filmele-cu-cele-mai-mari-incasari-in-weekend

Lungmetrajul SF "Planeta Maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes", produs de studiourile Fox în 3D, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări de 73 milioane de dolari, informează hollywoodreporter.com.

Regizat de Matt Reeves, filmul "Planeta Maimuţelor: Revoluţie" îl prezintă în rolul principal pe Andy Serkis, care revine în rolul lui Caesar, o maimuţă evoluată genetic, liderul unei armate de maimuţe şi primate care s-au refugiat în pădurile din jurul oraşului San Francisco. Filmul îi mai are în distribuţie pe Gary Oldman, Keri Russell, Jason Clarke, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Enrique Murciano şi Kirk Acevedo, scrie zf.ro. Acest film SF, produs cu un buget de 170 de milioane de dolari, a fost lansat la trei ani după precedentul lungmetraj din serie, "Planeta Maimuţelor: Invazia", care a avut premiera în august 2011. Acel film, regizat de Rupert Wyatt, a obţinut încasări de 481,8 milioane de dolari pe plan mondial.

Filmul SF "Transformers: Exterminarea", regizat de Michael Bay, a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o două săptămâni în box office-ul nord-american şi a coborât pe locul al doilea cu încasări de 16,5 milioane de dolari. După evenimentele din "Transformers 3", rasa umană încearcă să se refacă, iar Autoboţii şi Decepticonii au dispărut cu toţii de pe faţa Pământului.

Comentarii

Ultimă oră