Sari la conținut
torturati-in-direct-video

Va fi horror mâine pe frecvenţa care face diferenţa! De dimineaţă până seara ascultătorii Radio Braşov vor fi torturaţi atât cu întrebări de cultură generală din lumea groazei, cât şi cu altele care vor fi surpriză.
Premiile pentru cei care răspund corect sunt pe măsură: torturi în formă de dovleac, 12 la număr. Pentru detalii suplimentare rămâneţi pe 87 cu 8, frecvenţa care face diferenţa dintre un Halloween banal şi unul anormal de distractiv. Animatorii Radio Braşov pregătesc însă şi alte surprize pentru prima zi din noiembrie.
„Nu o să facem pe Baba Cloanţa Cotoroanţa, o să fim simpatici şi dulci ca de obicei, foarte dulci chiar. Vom avea nişte premii gustoase,  douăsprezece torturi foarte foarte bune,  în formă de dovleac, care se vor câştiga în cadrul emisiunii Cafeaua de 10, pe baza unor întrebări de cultură generală din domeniile horror, thriller, haz de necaz ca doar ne pricep şi comedie neagră” a spus Alina Bârsan, animator Radio Braşov.
„Vă aşteptăm cu o ediţie specială, plină de premii, cu horror pe post, aşadar să fiţi pe frecvenţa care face diferenţa neapărat, de dimineaţa de la 6.00 până  seara, târziu. Avem multe premii, avem de dat torturi , vă vor tortura de ce bune vor fi la gust” a adăugat Teodora Ştefan, animator Radio Braşov.
„Pe lângă torturile ce sunt pregătite pentru  joi, 31 octombrie, începem luna noiembrie cu ceva special, pentru că de pe 1 sunt obligatorii cauciucurile de iarnă, să nu avem probleme la pornire, pregătim şi două baterii auto, astfel încât sezonul rece să fie pregătit pentru şoferii braşoveni” a spus  Ştefan Lungociu, animator Radio Braşov.
Aşadar nu schimbaţi frecvenţa 87 cu 8 fm, dacă vreţi să puneţi mâna pe premii. Cei care vor suna la 0268 422 400 şi vor răspunde corect la întrebările animatorilor, vor fi desemnaţi câştigători.


VIDEO: STIRILE MIX TV

VEZI CUM ARATĂ PREMIILE

Comentarii

Ultimă oră