Sari la conținut
totul-pentru-victorie-

FC Braşov are ocazia luni seara să bifeze primele puncte din 2013.

După ce s-au întors cu mâna goală din capitală, acolo unde deşi au jucat mia bine de o repriză cu om minus în faţa lui Dinamo, au fost totuşi aproape de a scoate o remiză, stegarii sunt convinşi că vor câştiga jocul cu Concordia Chiajna.

„Cu siguranţă vom câştiga jocul cu Chiajna. Spun  asta după jocu de la Dinamo, în care întradevăr nu am reuşit să obţinem nici măcar un punct, să facem un  joc foarte consistent, dar am arătat în multe momente potenţial.

Aceste motive, la care adăugăm atmosfera din lot, dar şi pregătirea de la antrenamenete de după jocul de la Bucureşlti, mă fac să spun că vom câştiga cu siguranţă. Asta nu înseamnă că jocul va fi foarte uşor.

Dacă ne vom face jocul nostru obişnuit de pe teren propriu, atunci cu siguranţă meciul va fi uşor atât pentru jucători dar şi pentru cei de pe margine” a punctat principalul stegarilor, Adrian Szabo.

Oficialii grupării de sub Tâmpa au reuşit să-i legitimeze pe Alexandru Wagner, care a avut câştig de cauză în litigiul cu cei de la FCM Târgu Mureş, dar şi pe turcul cu cetăţenie franceză, Ayhan Guclu.

Până la ora jocului, conducătorii galben-negrilor speră să-l poată legitima şi pe atacantul ganez cu cetăţenie olandeză, Frank Wiafe Danquah.

Pentru jocul de luni seara, principalul Adrian Szabo nu se va putea baza pe căpitanul Cristi Munteanu, suspendat o etapă pentru cartonaşul roşu primit în partida cu Dinamo.

FC Braşov-Concordia Chiajna, joc ce contează pentru etapa a 21-a a primei ligi, se dispută pe stadionul Tineretului, luni 4 martie de la ora 18.00.

Comentarii

Ultimă oră