Sari la conținut

Transfăgărășanul se închide sâmbătă, pentru desfășurarea unei competiții de triatlon

transfagarasanul-se-inchide-sambata-pentru-desfasurarea-unei-competitii-de-triatlon

Circulația rutieră va fi închisă total, sâmbătă, 8 septembrie 2018, începând de la ora 8.00, pe DN 7C – Transfăgărășan, pe tronsonul cuprins între Barajul Vidraru până la tunelul spre Bâlea Lac, anunțăn Poliția Argeș.

Restricția va fi impusă pentru desfășurarea unei competiții de triatlon.

Potrivit Poliției Județene Argeș, „sâmbătă, 8 septembrie 2018, între orele 8.00 și 18.00, pe DN 7C – Transfăgărășan, pe tronsonul cuprins între km 62 și km 116 +820 m (de la Barajul Vidraru până la Tunelul Bâlea Lac), circulația va fi închisă total, pentru desfășurarea unei competiții de triatlon”.

Măsura temporară de restricție va fi instituită prin marcaje temporare, iar pe tronson vor fi prezenți polițiști de la Secția de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, din cadrul Poliției municipiului Curtea de Argeș și din cadrul Serviciului Rutier Argeș.

Aceștia vor asigura fluența traficului rutier și măsurile de ordine pe perioada desfășurării competiției.

Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, șoferilor li se recomandă să își planifice din timp traseul de deplasare, să circule cu atenție și să respecte indicațiile polițiștilor.

Competiția „Transfier” (una dintre cele mai dificile întreceri sportive de acest gen din lume), se va desfăşura în data de 8 septembrie 2018, în zona este organizată de Asociația Clubul Sportiv No Stress și are ca scop promovarea triatlonului ca sport de masă și promovarea zonei Transfăgărășan – Vidraru.

Comentarii

Ultimă oră