Sari la conținut
transilvania-versus-germania

„Transilvania întâlneşte Estul Germaniei”. Sub această deviză se va desfăşura una dintre cele mai mari misiuni economice din Regiunea  Centru, care va ajunge şi în oraşul de la poalele Tâmpei. Zeci de companii din Transilvania, dar şi din cele mai importante landuri din Germania vor face schimb de idei şi de experienţă la Braşov.

Misiunea economică „Transilvania întâlneşte Estul Germaniei: Descoperă oportunităţile de afaceri” se va organiza la Braşov pe 14 aprilie. La acest eveniment participă companii şi organizaţii din patru landuri din Estul Germaniei. „Domeniile vor fi în prelucrarea lemnului, IT, soluţii de programare sau de logistică. Avem firme pentru formare profesională, acesta fiind un domeniu aflat în plină creştere în România şi în Germania şi, dorim ca împreună, să folosim şi oportunităţile Erasmus + şi Mobi Pro”, a declarat  dr. Birgit Schliewenz, manager Mancom Centru.

Misiunea economică are scopul de a facilita realizarea de contacte şi stabilirea de parteneriate de afaceri între companiile străine participante şi firme din Transilvania, dar şi realizarea de schimburi de experienţă cu organizaţii din domenii similare.

Comentarii

Ultimă oră