Sari la conținut

„Transylvania Wedding Fair”, a opta ediție, la Brașov, în perioada 7-9 februarie

transylvania-wedding-fair-a-opta-editie-la-brasov-in-perioada-79-februarie

 „Transylvania Wedding Fair”, își deschide porțile la Brașov Business Park, în perioada 7-9 februarie 2020

Kron-Tour Expo îi invită pe toți cei interesați la cea de-a opta ediție a târgului de nunți „Transylvania Wedding Fair”, eveniment ce se va desfășura la Brașov Business Park în intervalul 7-9 februarie 2020.

Evenimentul, care a crescut de la o ediție la alta, reușește anul acesta să adune sub același acoperiș peste 60 de expozanți!


      Aceștia vin în întampinarea vizitatorilor cu cele mai diversificate produse și servicii de nuntă, respectiv: rochii de mireasă/ținute de gală, costume bărbătești și ținute pentru miri, accesorii, încălțăminte de gală, wedding & event planners, artă floristică, creatori de bijuterii, locații specializate în organizarea de nunți, cofetari, artă fotografică și videografică, make-up, furnizori de băuturi, reviste de specialitate, accesorii pentru locuință etc.


   Una dintre atracțiile evenimentului va fi „Tombola Vizitatorului” în cadrul căreia toți cei care trec pragul acestui eveniment vor avea șansa de a câștiga numeroase premii, puse la dispoziție de către expozanți.


   Printre acestea se numara ședințe foto, buchete de mireasă, photo corner, încălțăminte și multe alte surprize!


    Partenerul Oficial al evenimentului, Soho Brașov Residence, prezintă un proiect rezidențial inovativ, punând la dispoziție oferte de apartamente spațioase și confortabile, la prețuri avantajoase.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial al evenimentului www.transylvaniaweddingfair.ro  sau www.facebook.com/TransylvaniaWeddingFair .


    Târgul se va desfășura la  la Brașov Business Park ( Strada Ionescu Crum 1, Brașov), conform următorului orar:


Vineri, 7 februarie 2020, între orele 10:00 – 20:00
Sâmbătă, 8 februarie 2020, între orele 10:00 – 20:00
Duminică, 9 februarie 2020, între orele 10:00 – 18:00.

Comentarii

Ultimă oră