Sari la conținut

Haina opoziției nu le venea deloc bine așa că au schimbat ideile liberale pe portocaliul PDL-ist. Au strigat în gura mare că ei au fost aleși de brașoveni fără însă a menționa niciun cuvânt despre faptul că electoratul liberal este cel care i-a trimis în consiliul local, pentru că numele lor apărea pe listele PNL.
Când s-au văzut instalați la masa de ședințe a legislativului municipal, cei patru din cei cinci liberali Carmen Ionescu, Gheorghe Tănase, Radu Jica și Gabriela Urse au virat la dreapta lui George Scripcaru și nu au mai făcut niciun fel de opoziție în plen. Când au fost criticați de PNL au negat vehement apropierea de PDL.
„Acești colegi din Consiliu Local care încă se autointulează consilieri PNL sunt de fapt membri PDL. Le cerem să-și spună public poziția, dat fiind că în momentul de față sunt pe aceste liste ale PDL. Îi întreb cum și-au permis ca până acum să spună că sunt consilieri locali PNL și să ocupe niște mandate din partea PNL“, a spus Adrian Atomei, consilier local PNl.  Doi dintre consilierii locali vizați au ocupat ilegal locul PNL în legislativ.
Radu Jica și Gabriele Urse au trădat ideile liberale și, au depus jurământul în Consilul local, deși nu aveau mandat din partea PNL. " Există hotărâri judecătorești definitive și irevocabile pe care consilierii locali PDL nu le-au introdus pe ordinea pe zi pentru schimbarea acestor consilieri din plenul Consiliul local." a adăugat Atomei.
Acum este clar, cei ce se dădeau liberali sunt acum portocalii, conform listei de candidați ai PDL-ului pentru alegerile din 10 iunie.     A.L.

Comentarii

Ultimă oră