Trei zile, autobuzele de pe linia 22 vor ajunge la Stadionul Tineretului pe strada Lungă. Traseu deviat va avea şi linia RATBV 41!

    Conducerea RATBV a anunţat că autobuzele de pe liniile 22 şi 41 vor circula pe trasee deviate deviat în perioada 20 iunie (de la ora 8.00) – 22 iunie (până la ora 22.30). De asemenea, în această perioadă vor fi uşor modificate şi cu orarele.

  Schimbările sunt determinate de faptul că, în intervalul amintit, pe Strada Avram Iancu, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Strada Dealul Cetăţii şi intersecţia cu Strada Bisericii Române, se vor efectua lucrări de instalare a unei conducte de apă, iar circulaţia rutieră în zona menţionată va fi complet blocată pe ambele sensuri de deplasare.

    În aceste condiţii, pe sensul de deplasare spre Stadionul „Tineretului” de la Staţia Sanitas, autobuzele de pe linia 22 vor circula pe traseul Strada Iuliu Maniu - Strada Lungă – Strada De Mijloc (staţii temporare în zona intersecţiilor cu Străzile Bisericii Române, Şcolii şi Stadionului) – Stadionul „Tineretului”.

   Pe sensul de deplasare spre capătul Saturn, autobuzele de pe 22 vor circula pe traseul Strada Mihai Viteazul (staţie temporară în zona intersecţiei cu Strada Morii) - Strada Plevnei - Bulevardul Griviţei (staţie temporară zona Onix) - Hidro A, iar apoi pe traseul obişnuit.

     Tot în perioada amintită, autobuzele de pe linia 41 vor parcurge un traseu modificat, pe ambele sensuri de circulaţie circulându-se pe itinerariul Livada Poştei - Strada Lungă - Strada Dimitrie Anghel, iar în rest pe cel obişnuit.