Sari la conținut
trenul-din-harry-potter-a-salvat-o-familie

O familie rămasă blocată într-o zonă îndepărtată în timpul unei excursii în Scoția a vorbit despre salvarea sa magică produsă cu ajutorul celebrului ''Hogwarts Express'', trenul cu aburi care a apărut în filmele din seria Harry Potter.

Celebrul tren cu aburi a venit în ajutorul soților Cluett și a copiilor acestora, cu vârste de 6, 8, 10 și 12 ani, care se bucurau de o excursie în Highlands, Scoția. Aceștia au rămas izolați într-o cabană din Essan, pe țărmul sudic al Loch Eilt, după ce canoea familiei a fost luată de apele umflate ale unui râu.

Potrivit Agerpres, din cauza imposibilității de a traversa ținutul mlăștinos, familia a sunat la poliție pentru a primi sfaturi.

În loc să folosească o echipă de salvamontiști sau un elicopter pentru salvare, poliția din Scoția a conceput un plan... magic. Realizând că familia rămăsese izolată în apropierea liniei de tren utilizată în filmele din seria Harry Potter, agenții au luat legătura cu operatorii trenului cu aburi și au aranjat ca acesta să vină în ajutorul persoanelor blocate.

Trenul, numit Jacobite, este folosit în excursii organizate pe calea ferată din West Highland, care traversează viaductul Glenfinnan, care a apărut la rândul său în filmele cu Harry Potter.

Comentarii

Ultimă oră