Sari la conținut
trenuri-speciale-spre-litoral

Din 15 iunie, intră în circulaţie trenurile estivale. Astfel 31 de trenuri vor asigura legături între principalele oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brașov, Sibiu, Timişoara, Reșița, Satu Mare, Suceava, Iași, Galaţi şi litoralul românesc (Constanța/Mangalia).  De exemplu, pe traseul Braşov – Constanţa un bilet dus va costa 76,20 lei,  la tren IR/ cls.a 2-a.

De asemenea, vor exista legături între Constanța și stațiunile de la malul mării: Eforie, Neptun, Costinești, Mangalia, în intervalele orare cele mai solicitate.

În acest sezon, ruta trenului estival care circula în sezonul anterior de la Bucureşti, pe timp de noapte, către mare, destinat în principal tinerilor şi celor care doresc să călătorească spre litoral la cele mai mici preţuri, va fi prelungită pentru a include şi relaţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Piteşti – Bucureşti şi retur, precizează într-un comunicat de presă CFR Călători.


De asemenea şi în acest an călătorii pot beneficia de importante reduceri. Astfel  biletul dus-întors  are o reducere  de 10%.În plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%.
Înainte de călătorie, CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sau să contacteze  numărul de telefon  021/9521.

Comentarii

Ultimă oră