Sari la conținut

Tudor Chirilă, decizie radicală pentru a-şi salva glasul

tudor-chirila-decizie-radicala-pentru-asi-salva-glasul

Are probleme cu vocea de mai bine de o lună, însă a vrut să păstreze tăcere de mormânt! Click! a dezvăluit în premieră, zilele trecute, că Tudor Chirilă are probleme serioase de sănătate. Solistul trupei Vama a confirmat: vrea să facă investigaţii medicale, după modelul colegului Dan Bittman, în străinătate, mai precis în Belgia.

Solist în trupa Vama şi actor la Teatrul de Comedie, Tudor Chrilă a încetat să mai cânte şi să mai joace de o lună. Ultimul concert l-a avut pe 18 februarie, pe scena Hard Rock Cafe, iar după aceea şi-a mai forţat puţin glasul cu ocazia unor recepţii private, la începutul lunii martie. Click! a dezvăluit zilele trecute că solistul, în vârstă de 40 de ani, are probleme mari cu vocea, apropiaţii lui susţinând că ar avea un hematom pe corzile vocale. Ieri, Chirilă a confirmat, în premieră, că a mers la mai mulţi specialişti din ţară pentru investigaţii medicale, toţi recomandându-i repaus vocal total.

Unii dintre aceştia l-au sfătuit chiar să se opereze, însă artistul nu se grăbeşte încă să intre la cuţit. Urmând exemplul colegului de breaslă Dan Bittman, care s-a operat la Viena, el s-a programat deja pentru un consult medical riguros în Belgia. “Din dorinţa mea şi la sugestia medicilor români, am ales să cer o opinie medicală şi din străinătate (Belgia, nu Viena). Vreau să vă spun că medicii români sunt excelenţi profesionişti şi aş vrea să le mulţumesc public doamnelor Dana Safta (Elias), Elena Cristescu (Clinica Prof Dr. Hociota), Silvia Samoilă, Corina Mella, Tania Florea”,  a spus solistul.

ARTICOLUL INTEGRAL PE: click.ro

Comentarii

Ultimă oră