Sari la conținut

Turneul „România în Sărbătoare 2018” a ajuns la Codlea

turneul-romania-in-sarbatoare-2018-a-ajuns-la-codlea-

Anul acesta România este în sărbătoare. Diferite instituții și oficialități s-au reunit a pune la cale tot felul de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri.


   La Codlea, week-end-ul acesta, pe 04, 05 și 06 Mai 2018 localnicii și turiștii se vor bucura de muzică bună.


    Continua cel mai mare turneu muzical din România dedicat sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire - „România în sărbătoare 2018”.


    După ce spectacolele au avut loc prin mai multe orașe din țară, în acest week-end (pe 04, 05 și 06 Mai 2018) reprezentațiile sunt programate în Codlea (pe promenada Codlea), în fiecare după-amiază începand cu ora 16:00. Distracția și voia bună vor continua până la ora 23.


 Cei prezenți se vor bucura de recitaluri acoperind cele mai diverse genuri muzicale susținute de Alex Velea, Compact B (și invitatul Leo Iorga), Matteo, Keo, NiCK (de la N&D), Andreea Antonescu, Minodora, Richy B., Radu Ille, Elena Merișoreanu, Aurora și Săndel Mihai, Daciana și Suzana și mulți alții.


Spectacolele au loc în cadrul „Turneului Muzical Național 2018. Totul despre tradiții, obiceiuri, ansambluri, muzică și dansuri!”


   S-au ocupat de organizare: Primăria și Consiliul Local Codlea și Casa de Cultură a Municipiului Codlea, alături de mai mulți sponsori particulari.


     Intrarea la toate show-urile este liberă.

Comentarii

Ultimă oră