Sari la conținut

Ediţia 2012 a Turneului Naţional Stradivarius este gata de start! Alexandru Tomescu îşi ia vioara şi pornește către primul spectacol din cadrul turneului, pe care îl oferă braşovenilor. Luni, 7 mai, de la ora 19.00, la Sala Reduta veţi avea parte de un eveniment cu adevărat inedit!
Dacă anul trecut Alexandru a ales Integrala Capriciilor de Niccolò Paganini pe care a îmbogățit-o cu proiecţii video, anul acesta violonistul a mers şi mai departe, alăturând muzicii sale teatrul non-verbal. Tema Turneului Stradivarius 2012 o reprezintă obsesiile artistului iar programul este alcătuit din cele şase Sonate pentru vioară solo de Eugène Ysaÿe,  pe care Alexandru Tomescu le va interpreta la celebra vioară Stradivarius Elder-Voicu. Muzica va fi tălmăcită prin gest cu ajutorul a doi tineri şi talentaţi actori din Compania "Passe Partout - Dan Puric": Ana Pepine și Paul Cimpoieru.
Braşovenii sunt cei dintâi care vor vedea acest proiect, primul de o asemenea anvergură, care aduce laolaltă muzica clasică şi teatrul non-verbal. Itinerariul evenimentului, care va începe la Braşov, cuprinde alte 15 oraşe.
Biletele pot fi procurate de la caseria sălii de spectacol şi de la XEROX,vis-a-vis de magazinul Star. Mai multe informaţii la nr de tel: 0752.791.902.

Comentarii

Ultimă oră