Sari la conținut

Tyson Fury: Sper să mă omoare cineva înainte ca eu să mă sinucid

tyson-fury-sper-sa-ma-omoare-cineva-inainte-ca-eu-sa-ma-sinucid

Campionul mondial la categoria grea în versiunile WBA, WBO şi IBF, britanicul Tyson Fury a spus în cadrul unui interviu acordat revistei Rolling Stone că trece prin momente groaznice după ce a fost depistat pozitiv la cocaină în luna septembrie, la un control de rutină.

“Sunt depresiv. Sper că cineva mă va omorî înainte ca eu să mă sinucid. Vreau să fiu ajutat însă nimeni nu face nimic pentru mine. Am ajuns la limită. Nu mai suport să trăiesc. Sunt într-un spital acum şi caut ajutor din partea psihiatrilor. Ei spun că aş fi bipolar. Dar toate astea se întâmplă din cauza lor. Ei m-au adus în starea asta.” a spus Tyson Fury, într-un interviu pentru revista Rolling Stone.

“Dacă nu aş fi un bun creştin mi-aş fi luat viaţa într-o secundă. Urăsc boxul în acest moment. Nu m-aş uita la un meci pentru titlul mondial nici dacă s-ar disputa peste stradă. Atât de mult rău mi-a făcut încât nici nu mai vreau să mă trezesc dimineaţă. În fiecare zi îmi doresc să mor. Ştiu că e un lucru groaznic să spun asta în condiţiile în care am trei copii acasă, dar asta simt: nu mai vreau să traiesc! Toţi banii din lume, gloria şi faima nu înseamnă nimic dacă nu eşti fericit. Iar eu sunt departe de a fi fericit.” a mai spus campionul mondial la categoria grea.

În noiembrie 2015, Tyson Fury l-a învins la puncte pe Vladimir Klitschko (40 de ani) şi l-a deposedat de centurile WBA, WBO şi IBF. De atunci, Fury a amânat de două ori partida revanşă, stabilită iniţial pe 9 iulie, apoi pe 29 octombrie. Pe 22 septembrie 2016 fost depistat pozitiv cu cocaină.

Comentarii

Ultimă oră