Sari la conținut

U Cluj - Braşov sau tinereţe vs. experienţă

u-cluj-vs-brasov-sau-tinerete-vs-experienta-

FC Braşov merge după puncte la Cluj. Echipa lui Adrian Szabo traversează o formă excelentă, mai ales după victoria obţinută etapa trecută în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş. Sâmbătă, de la 11.00, vor întâlni Universitatea, o echipă formată din copii şi juniori. Chiar dacă pare un adversar uşor, „şepcile roşii” au reuşit să producă până acum câteva surprize.

Galben-negrii pot avea din nou o etapă propice în Seria Vest. Dacă va câştiga meciul cu Clujul, iar în derby-ul etapei Mediaş şi Baia Mare se vor anula reciproc, atunci Braşovul va putea urca locuri bune în clasament.

„Stegarii” stau cu moralul mai mult decât perfect. În etapa precedentă, au bătut Mediaşul acasă cu 2-0 şi au rupt seria incredibilă de „secetă” pe teren propriu. De altfel, braşovenii nu au mai fost învinşi de pe 5 septembrie, când pierdeau sub Tâmpa cu FC Caransebeş. De atunci, au urmat numai victorii şi egaluri pentru echipa condusă de Adrian Szabo.

Antrenorul galben-negrilor a cerut seriozitate şi determinare în meciul cu Universitatea Cluj.

„Sunt convins că vom avea un joc greu, prin prisma faptului că această tânără echipă a Clujului are o plăcere deosebită de a juca, caracteristică vârstei” - Adrian Szabo, antrenor FC Braşov

Pentru duelul cu „şepcile roşii”, braşovenii nu se vor putea baza pe Moraru, suspendat şi Perju, în continuare accidentat. În schimb, vestea bună este că Buga şi Mareş au revenit în circuitul normal de pregătire.

„Sper ca jucătorii noştri să înţeleagă şi să considere victoria cu Mediaşul ca un pas normal şi firesc şi să trateze serios,ceea ce sunt mai mult decât convins, jocul de la Cluj” - Adrian Szabo, antrenor FC Braşov

Meciul dintre Universitatea Cluj şi FC Braşov contează pentru etapa a 9-a a Ligii a 2-a şi este programat sâmbătă, de la 11.00.

Comentarii

Ultimă oră