Sari la conținut

Un bărbat din Australia,despre care se crede că a omorât un vampir în urmă cu şase ani, e dat în urmărire generală şi nu poate fi găsit sub nici o formă. Nu se ştie dacă şi-a schimbat înfăţişarea, ce nume poartă şi cum reuşeşte să scape mereu de braţul legii Astfel, celor care îl prind li s-a oferit o recompensă de 1 milion de dolari.
E vorba despre Mark Adrian Perry, care l-a omorât pe Shane Chartres-Abbott. Victima spunea tuturor că e vampir,că are 200 de ani şi că se hrăneşte cu sânge. În 2003, după ce Perry a părăsit-o pe iubita lui, aceasta a avut o relaţie scurtă cu Shane.
Din păcate, femeia a fost găsită într-un motel, cu muşcături pe gât, cu o bucată de limbă lipsă şi cu tot felul de leziuni, aceasta acuzându-l pe Abbott că a atacat-o, pentru că voia să se hrănească cu sângele ei. În momentele acelea,Perry s-a simţit vinovat că şi-a părăsit iubita şi, se presupune, a răzbunat-o pe aceasta omorându-l pe cel care se credea vampir. Potrivit cotisianului Herland Sun, de atunci bărbatul e mereu pe fugă.

Comentarii

Ultimă oră