Sari la conținut

VIDEO: Ultima etapă ar putea schimba și clasamentul golgheterilor

ultima-etapa-ar-putea-schimba-si-clasamentul-golgheterilor

În acest weekend se va disputa ultima etapă din turul acestui sezon de Liga a IV-a.

Meciul-vedetă le pune față în față pe cele două formații aflate la egalitate de puncte în fruntea clasamentului, AS SR Brașov și Precizia Săcele.

Aceste echipe se duelează, însă, și în ceea ce privește golgheterul sezonului, ele dându-i pe ocupanții primelor două poziții.

Astfel, în clasamentul celor mai buni marcatori, lider este Ion Coman de la Săcele, cu 32 de goluri marcate în 14 meciuri, iar pe locul doi se află Alin Damian, cu 30 de reușite.

Meciul de sâmbătă, care va avea loc de la ora 11, pe Stadionul Tineretului, ar putea schimba ordinea și în acest clasament, dacă luăm în considerare faptul că în ultimele 3 partide, Damian a înscris 12 goluri, în timp ce Coman nu a reușit să marcheze decât de 5 ori.

Astfel, se poate spune că jucătorul lui SR Brașov este pe o pantă ascendentă, având, totodată, și avantajul vârstei în fața adversarului său de la Precizia Săcele.

Podiumul golgheterilor este completat, cu 27 de goluri reușite până acum, de Adrian Dascălu, jucător al formației Olimpic Zărnești, care ocupă locul 3 în clasamentul Ligii a IV-a.

Imagini, aici: https://youtu.be/wUIGs121l5g

Comentarii

Ultimă oră