Sari la conținut

Accident cu 6 victime pe strada Traian din Brașov (UPDATE: Ora: 23:00 - INFO + Galerie FOTO)

ultima-ora-accident-cu-6-victime-pe-strada-traian-din-brasov-foto

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Traian din Brașov. Din primele informații 6 persoane au fost rănite. La fața locului se deplasează mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Vom reveni cu amănunte

UPDATE: ORA: 22:21 - Primele imagini de la locul accidentului! (FOTO - ISU Brasov)

Echipele de descarcerare se află la fața locului și încească să scoată victimele din autoturismel avariate! Traficul pe strada Traian este blocat!

UPDATE: ORA: 23:00

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov Cirprian Sfreja, o femeie însărcinată în vârstă de 26 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la unul dintre membrele inferioare. Alte 2 persoane au suferit fracturi deschise la picioare. În total 6 persoane au fost rănite: 4 bărbați și 2 femei. Victimele au vârste cuprinse între 26 și 40 de ani. Două dintre persoanele rănite descărcau mai multe bunuri din portbagajul unui autoturism moment în care au fost lovite de un autoturism ricoșat în urma impactului cu un alt autoturism. La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare, care a reușit să scoată, uneia dintre persoanele care descărca bagaje în momentul accidentului, piciorul prins între fiarele contorsionate. La fața locului au ajuns 3 echipaje SMURD și 3 ambulanțe pentru acordarea primului ajutor. Victimele au fost transportate în urmă cu câteva minute la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Comentarii

Ultimă oră