Sari la conținut

ULTIMĂ ORĂ: Bătrâna din Brașov care a dispărut a fost găsită moartă în această seară

ultima-ora-batrana-din-brasov-care-a-disparut-a-fost-gasita-moarta-in-aceasta-seara

Bătrână de 82 de ani care a dispărut în urmă cu două seri a fost găsită moartă în acestă seară. Potrivit unor surse judiciare cadavrul femeii a fost descoperit pe un câmp de la marginea orașului. Cel mai probabil femeia a intrat în șoc hipotermic şi ar fi murit din cauza frigului. Vă reamintim că în urmă cu două seri Poliţia Braşov a demarat acţiunile de căutare în cazul unei femei în vârstă de 82 de ani dată dispărută de familie.

O bătrână de 82 de ani, dată dispărută de familie după ce, sâmbătă, a fost lăsată să plece în pijamale şi papuci din Spitalul "Tractorul" din Braşov, a fost găsită moartă, duminică seară, pe un câmp din apropiere de Braşov, informează Mediafax.
Pe trupul acesteia nu au fost descoperite urme de violenţă, cel mai probabil decesul fiind provocat de frig. Cauza decesului va fi stabilită însă în urma necropsiei. Femeia de 82 de ani, Ioana Caloian, a fost transferată, sâmbătă dimineaţă, cu ambulanţa de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov la Spitalul "Tractorul", unde bătrâna a refuzat internarea. Ea a părăsit de bunăvoie unitatea medicală, fără a mai reveni, scrie b1.ro.
      O nepoată a bătrânei, Crina Coliban, a postat un anunţ pe Facebook în care solicita sprijinul oamenilor şi arăta că bunica sa a plecat din spital "însoţită de o infirmieră care s-a oferit să o ducă la un taxi".

"Bunica mea a dispărut astăzi (sâmbătă - n.r.), la ora 07.00. Adusă cu ambulanţa de la Spitalul Judeţean la Spitalul «Tractorul», medicul de gardă a întrebat-o cum se simte, bunica a spus că vrea acasă şi medicul i-a semnat externarea (!!) Bunica a plecat însoţită de o infirmieră care s-a oferit să o ducă la un taxi (!) din spital, în tricou, pantaloni de pijama şi papuci de casă. Taximetristul nu a luat-o. A fost văzută înfăşurată cu o păturică albă în dreptul patiseriei de lângă Piaţa Tractorul. Spunea că vrea acasă «la Brăila» şi nu cunoaşte adresa din Braşov. Vă rog...orice detaliu e de ajutor“, scria femeia pe Facebook.

Crina Coliban declara, duminică, că bunica sa s-a simţit foarte rău sâmbătă, suferind un edem pulmonar cu stop cardiorespirator, şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe.
               Ea preciza că gardianul de la spital i-a povestit că bunica sa a fost lăsată de medicii de pe ambulanţă pe un scaun, pe coridor, cu fişa medicală în mână.

Comentarii

Ultimă oră